marți, 4 august 2009

InfoProiect.NET – portalul specialistilor in managementul proiectelor ..

intentioneaza a se transforma in cea mai mare comunitate virtuala a coordonatorilor de proiecte, a consultantilor in managementul proiectelor, a managerilor, a antreprenorilor, a trainerilor, a specialistilor din administratia publica, a tinerilor care doresc sa inceapa o cariera in managementul proiectelor, si/sau a studentilor si masteranzilor in managementul proiectelor.

PM Events va conecteaza la calendarul cursurilor, conferintelor, seminariilor sau workshopurilor organizate de respectivii furnizori de servicii.

PM Articles ofera din experienta unor invitati din randul antreprenorilor si/sau managerilor prin intermediul unor articole de specialitate.

PM Jobs reprezinta o platforma de recrutare online unde angajatorii pot posta cele mai noi oferte de joburi din domeniu.

PM Shop reprezinta locul ideal de unde se pot achizitiona online carti de specialitate.

PM Directory va dezvaluie baza de date cu furnizorii de servicii de consultanta sau de instruire.

PM Forum ofera posibilitatea celor interesati de a dezbate subiecte legate de ultimele tendinte in managementul proiectelor, de cariera de project manager, trainer sau consultant in managementul proiectelor, de sursele de finantare ale unui proiect sau de alte subiecte de interes.

Toate aceste servicii oferite de InfoProiect.NET sunt gratuite!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ai fost prost informat in legatura cu tot ce misca in sistemul corupt din romania, vrei sa te informezi si nu stii unde, www-exploziv-news-ro ziarul care spune totul pe bune, vino si discuta cu restul utilizatorilo pe forum
exploziv-news.ro – Citeste stirile care explodeaza in fiecare secunda,stiri,comentarii,difuzate non-stop,reportaje necenzurate,adevaruri ce nu au fost spuse, audio,video,foto,senzational

Valentin spunea...

Este indubitabil .. Anonimul insista! :)