viataverdeviu.ro

vineri, 27 aprilie 2012

E vremea meseriasilor! La Kanal D.

In fiecare sambata dimineata, incepand de la ora 09:00.

"E vremea meseriasilor" este emisiunea TV utila tuturor celor care vor o schimbare si anume de a trai intr-o lume mai verde, mai curata si mai sigura.

Este vorba despre utilizarea cat mai eficienta a noilor tehnologii, materiale si produse existente pe piata romaneasca, fiind un demers al adevaratilor meseriasi pentru profesionalism si eficienta.

Emisiunea este o pledoarie pentru un stil de viata sanatos, care sa confere sentimentul satisfactiei ca ceea ce obtii prin propriul efort si prin propria inspiratie este de nepretuit.

Cu grija fata de mediu, cu preocupare constanta pentru cei din jurul tau si cu deschidere maxima fata de inovatie si eficienta.

Stim ca oamenii asteapta acest tip de solutii de viata care sa ii faca sa exclame sincer: “imi place!”.

7 greseli fatale la inceput de drum. De Andy Szekely.

Ieri am citit un articol interesant in Ziarul Financiar, intitulat: "sapte semne ca nu ai stofa de antreprenor".

Cele 7 semne ar fi:
1. Ziua ta de lucru trebuie sa includa neaparat si o parte de timp liber
2. iti petreci timp cu personalizarea biroului, in loc sa te ocupi obsesiv de clienti
3. Nu-ti duci singur gunoiul, chiar si cand e in drumul tau
4. Ai impresia ca ai fi mult mai productiv daca ai avea noul iPad
5. Esti inca suparat ca la ultima sedinta de buget departamentul tau a primit mai putini bani
6. Discuti echilibrul dintre munca si viata cu pasiune si inteligenta
7. Ai spus macar o data in viata ta "eu mi-am facut treaba"...

Lista imi place ! Nu e completa si nu e nici foarte bine structurata, dar transmite un mesaj exact acolo unde e necesar...

Mesajul este: inainte sa te apuci de o afacere la modul serios, pune-ti cateva intrebari legate de felul in care gandesti despre afaceri. Intreaba-te daca unele dintre cele 7 semne te caracterizeaza si daca da, intreaba-te de ce.

In anii de constructie a unei afaceri, timpul liber "obligatoriu", apucaturile de "patron", labilitatea emotionala, fitele sau atitudinea "mi se cuvine" sunt retete ale INsuccesului.

Dupa ce afacerea merge, unele dintre cele 7 elemente din lista devin perfect legitime (ex: 1,4,6), dar asta numai dupa ce unii parametri ai afacerii au fost stabilizati.

In munca mea de consultant am avut ocazia sa vad numerosi antreprenori incepatori care pun "caruta inaintea boilor" investind in mobilier, calculatoare sau site-uri cu design deosebit, chiar inainte sa aiba primul potential client.

Mai mult... la inceputul carierei mele am facut exact aceleasi prostii si am tras ponoasele pe termen lung...

Daca te gandesti sa incepi o afacere ar fi de dorit sa intelegi mai intai cum gandesc antreprenorii si sa verifici daca acest mod de gandire ti se potriveste.

De fapt, educatia de tip antreprenorial mi se pare cea mai buna investitie pe care o poate face un om care isi doreste sa devina independent financiar si implinit profesional.

Chiar daca nu te vei apuca niciodata de antreprenoriat, a intelege modul de gandire al antreprenorilor este cel mai pragmatic mod de a te autoeduca.

Spun asta pentru ca am avut ocazia sa merg la sute de cursuri, sa citesc mii de carti si sa intalnesc doar cateva zeci de antreprenori.

... si totusi, de la ei am invatat cele mai multe despre dezvoltarea personala, despre succesul profesional, despre independenta financiara si prosperitate !

Acesta este si motivul pentru care peste doua saptamani voi fi din nou pe scena alaturi de patru antreprenori de succes si voi extrage pentru publicul din Timisoara, Cluj, Bucuresti si Iasi secretele succesului de la oameni care l-au atins deja.

Vrei sa vii ?

Gasesti detalii aici:
http://www.serileas.ro/

joi, 26 aprilie 2012

Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti.

Cele 50 de filme vor fi proiectate la Cinema Studio si Muzeul National al Taranului Roman in perioada 27 aprilie - 03 mai.

Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti ( Bucharest Jewish Film Festival - BJFF) se inscrie intr-o retea ce include peste 130 de evenimente organizate in intreaga lume sub brand-ul Jewish Film Festival.

Programul, disponibil online la http://www.bjff.ro/, include lungmetraje, scurtmetraje, documentare, opere de fictiune si filme de animatie, de la cele mai noi productii, majoritatea in premiera in Romania, pana la pelicule de cinemateca, precum si expozitii de arta, workshop-uri si dezbateri cu tematica iudaica.

Accesul este liber, in limita locurilor disponibile, cu exceptia Galei, unde accesul se va face pe baza de invitatie.

O carte pentru Valea Plopului ..

Duminică, 25.03.2012, de Buna-Vestire, a fost semnat protocolul între scriitorul Petre Crăciun şi Parintele Nicolae Tănase, din Valea Plopului, Prahova, pentru declanşarea proiectului “O carte pentru VALEA PLOPULUI”, obiectivul proiectului derulat în perioada 1 aprilie – 1 iunie, fiind colectarea a peste 1000 de volume de literatură pentru copiii şi tinerii aflaţi în îngrijirea părintelui Tănase.

În decembrie 2011, una dintre clădirile aflate în incinta comunităţii de la Valea Screzii, cea în care se aflau cantina aşezământului şi biblioteca, a fost mistuită de incendiu. Cei peste 200 de copii au ramas fără bucuria cărţilor, acesta fiind motivul pentru care Optimal Media şi portalul Literatură Copii au iniţiat acest proiect care se va finaliza exact de Ziua Copilului.

Impresiile generate de sustinerea acestui proiect, precum si opinii personale ale Dlui PETRE CRACIUN, se regasesc pe: http://www.literaturacopii.ro/ro/in-lumea-jucariilor/

Optimal Media Solution este o companie specializată în activităţi de productie video (filme documentare si de prezentare companii si institutii, spoturi campanii publicitare si sociale), media online, web design, publicitate si organizare de evenimente, activitate editoriala.

via Asociatia IHTIS

miercuri, 25 aprilie 2012

Tourist Informator, inima Centrelor de Informare Turistica din Romania.

Tourist Informator SRL din Miercurea Ciuc a lansat o aplicatie pentru telefoane si tablete cu Android destinata turistiilor.

Aplicatia "Tourist Informator" asigura acces gratuit la info turistice cu privire la cele 17.256 de unitati si obiective (din 1.322 de destinatii din Romania).

Este un soft facil de utilizat datorita functiei InfoLive care:
  • aduna toate centrele de informare turistica din Romania, afisandu-le in ordinea localizarii acestora fata de utilizator;
  • afiseaza programul de lucru, datele de contact, permitand contactarea rapida a personalului calificat din cadrul centrelor de informare.
Aplicatia poate fi descarcata accesand www.t-i.ro/android.

Administratorii unitatilor din Romania sunt invitati sa-si promoveze gratuit obiectivul in reteaua  http://www.tourist-informator.info/

marți, 24 aprilie 2012

Info despre semnatura electronica ..

puteti afla din a opta emisiune AvocatNet.ro.

Emisiunea a fost moderata de Valentina Sgarbura, expert contabil si vicepresedinte al Asociatiei Profesionale a Economistilor si Contabilior din Romania.

Adrian Floarea, director certSign, in calitate de invitat, a explicat:
  • Care sunt pasii pe care un contribuabil trebuie sa ii urmeze pentru a obtine un certificat digital?
  • Acte necesare
  • Ce putem face cu o semnatura digitala, in afara depunerii declaratiilor fiscale?
  • Care sunt avantajele innoirii unui certificat digital in comparatie cu achizitionarea unuia nou?
  • Reinnoirea se face doar la furnizorul de la care s-a achizitionat certificatul initial?
  • Ce probleme pot aparea in practica la folosirea unui certificat digital?
Urmariti si celelalte emisiuni AvocatNet.ro aici.

Transportul nocturn Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda ..

se realizeaza prin intermediul liniei expres 783.

Autobuzele vor circula nocturn la intervale de 40 de minute:
după un program de circulatie configurat in functie de cererea de transport pe relatia “Aeroport Henri Coanda” si de graficele de circulatie ale liniilor de noapte.

Pretul unei calatorii pentru linia expres este de 3.5 lei.

Sursa: RATB

duminică, 22 aprilie 2012

Primesti 5 GB de la Google, iar 16 GB de la Dropbox ..

reprezentand spatiul de stocare online.

Google va lansa un serviciu gratuit (Gdrive) in curand, care va permite stocarea a pana la 5 GB de date online. Muzica, filme, fotografii, samd. Pe care le poti accesa de oriunde. Concret, in icon-ul de pe desktop vom descarca fisierele preferate.

Dropbox prezinta un serviciu similar. Doar capacitatea maxima difera. Care ajunge pana la 16 GB.

Practic, fiecare utilizator primeste initial 2 GB. Dar fiecare poate castiga cate 500 MB pentru fiecare prieten care va instala Dropbox.

Ma poti ajuta sa acumulez si eu 500 MB, doar daca te vei inscrie accesand http://db.tt/keechaXd

Iti multumesc anticipat pentru ajutor!
Vali

P.S. toate fisierele de pe blog sunt stocate pe DropBox!

Phlat Ball, o jucarie interactiva pentru copii ..

se prezinta sub forma unui disc (cu diametrul de 14.5 cm) care se transforma intr-o minge (cu diametrul de 10 cm) si viceversa.

Phlat Ball este recomandata copiilor cu varsta de peste 5 ani.

Vizionand clipul urmator, veti observa faptul ca in cazul aterizarii acestei jucarii pe acoperis, discul se va transforma in minge si va cadea, spre bucuria copiilor.



Phlat Ball se gaseste in oferta Marketonline.ro, fiind disponibila in culorile galben, mov si albastru.

Fara certificatul energetic, tranzactia imobiliara nu se va incheia!

Proprietarii vor fi obligati sa prezinte un certificat de performanta energetica la vanzarea sau inchirierea unei locuinte. Sau prezentarea acestuia la receptia de terminare a lucrarilor, in cazul cladirilor noi.

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor.

Avizare Energetica
In functie de suprafata cladirii sau apartamentului, costul eliberarii unui certificat energetic poate ajunge pana la 600 de lei.

Noutatile aduse de actul normativ se regasesc pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

vineri, 20 aprilie 2012

In 23 aprilie poti primi o carte .. de Ziua Internationala a Cartii!

Ei bine, poti (re)descoperi placerea lecturii primind in dar o carte daca vei trece in prima parte a zilei de luni, 23 aprilie, prin Piata Universitatii din Bucuresti. In aceeasi seara, o actiune similara va avea loc in Centrul Vechi al Bucurestilor.

De asemenea, trecatorii vor primi vouchere cu discount de 30% la cartile achizitionate de pe elefant.ro.

Daruieste o carte – Ziua Mondiala a Cartii este o initiativa elefant.ro, realizata cu ajutorul partenerilor – editura Litera, editura Univers si Radio 21 – cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

La 23 aprilie se sarbatoreste Ziua Internatională a Cartii. Ideea acestei sarbatori este legata de o traditie catalana. Barbatilor li se ofereau carti si un trandafir rosu de ziua onomastica a patronului catalan Sf. Jordi si a Sfantului Gheorghe.

joi, 19 aprilie 2012

Un nou aeroport pentru bucuresteni. La Adunatii Copaceni. Din 2015.

Aeroportul international Bucuresti-Sud reprezinta alternativa la aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, dar si vecinilor din nordul Bulgariei care nu au nici un aeroport in proximitate.

Acesta va dispune de o aerogara pentru 2.000.000 de pasageri anual, locuri de parcare, cafenele si magazine.

Aeroportul va deservi aeronave cu capacitate de 120-180 de locuri, destinate pentru zboruri pe distante medii.

Se vizeaza aterizarea si decolarea a 10 avioane pe ora.

43 de kilometri este distanta de la Otopeni pana la viitorul aeroport (pe centura), iar prin Bucuresti 36. Distanta de la Bucuresti pana la viitoarea aerogara este de 22 de kilometri, iar pana la Giurgiu si Russe sunt 40, respectiv 50 de kilometri.

Dupa aprobarea deja a PUZ-ului (Planul Urbanistic Zonal) se va obtine autorizatia de constructie in urmatoarele patru luni.

Lucrarile vor incepe in ultimul trimestru din acest an.

Mai multe detalii in Ziarul Financiar.

Update la http://ditoatepentrutotzi.blogspot.com/2008/09/un-reper-pentru-noul-aeroport-din-sudul.html

miercuri, 18 aprilie 2012

Alarma motivationala, din 23 aprilie pana in 21 mai.

motivonti.ro te invita sa zambesti prin intermediul alarmei motivationale!

In fiecare dimineata, din data de 23 aprilie pana in data de 21 mai (doar in timpul saptamanii, fara weekend), vei primi pe numarul tau de mobil, la ore decente, un mesaj motivational care sa-ti aduca un zambet, cel putin.

De ce Ariel, Luminita, Daniela, Elena si Mihai de la motivonti.ro fac asta?
Pentru ca tu sa fii fericit si sa ai o dimineata mai frumoasa!

In plus, poti transmite SMS-ul mai departe celor dragi pentru a avea o multime de oameni fericiti!

“Un zâmbet nu costă nimic, dar oferă mult. El îmbogăţeşte pe cei ce-l privesc, fără a-i face mai săraci pe cei ce-l dăruiesc. El ia numai o clipă, dar amintirea sa dăinuie uneori pentru totdeauna.

Te poti inscrie aici pana duminica, 22 aprilie.

Minunile lui Arsenie Boca, duhovnicul neamului.

Parintele Arsenie Boca, denumit „Sfantul Ardealului“, a fost un adevarat prooroc, un cititor al inimii si un izvor de credinta datorita caruia numeroase experiente spirituale si vindecari sunt prezente astazi, la 22 de ani de la moartea sa.



Sfanta Manastire Prislop adaposteste icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, precum si icoanele pictate de Parintele Arsenie Boca, de numele caruia se leaga renasterea acestui asezamant.

Util pentru pensionari.

Mesajul urmator se adreseaza acelora care au pensii mai mari de 740 lei.

Intrucat contributia de 5.5% din suma de 740 lei a fost retinuta in mod eronat din pensie (calculata eronat la intreaga pensie si nu la suma ce depasea 740 lei), cei in cauza vor completa cererea atasata si o vor depune la Casa de Pensii.

Decizia a fost castigata la Curtea Constitutionala in data de 13.03.2012 prin deciziile 223 si 224.

Precizarile oficiale (de pe site-ul CNPAS) referitoare la retinerea contributiilor de asigurari sociale de sanatate se regasesc aici.

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Maratonul Iepurasului @ ONE Fitness.

In a doua zi de Paste Iepurasul te provoaca sa scapi de eventualele excese culinare realizate in perioada Sarbatorilor Pascale!

Special pentru membrii ONE Fitness, dar si pentru invitatii acestora, Iepurasul a creat un Maraton special dupa cum urmeaza:

15.30 - African Easter cu AFAM

16.30 - Rabbit vs Chuck Norris cu IULIA

17.30 - Rabbit Jumps - Team Teach AFAM & SIMO

18.30 - Bunny Pump cu ADRIANA

19.30 - Easter Step cu CORINA

20.30 - Aero-Bunny-Teach (ABT) - Team Teach ELVIN & BOGDANA

ATENTIE - doar clasele mai sus mentionate sunt in program! NU se tin alte clase in data de 16 Aprilie

La acest Maraton pot participa inclusiv membrii ce detin un abonament DAY TIME!

Fiecare membru are dreptul sa vina alaturi de un invitat (doar pe baza de rezervare)!

Rezervarile se fac telefonic la numarul de telefon 021 224 07 04 sau direct la receptia clubului.

Cei ce au rezervari trebuie sa se prezinte la receptie cu 10 minute inainte de inceperea claselor in caz contrar rezervarea este anulata.

joi, 12 aprilie 2012

Ce mai reprezinta Sarbatoarea Pascala pentru voi?

Aceasta este intrebarea concursului organizat de catre Dr. Alin Popescu.

Cel mai interesant raspuns dintre cele receptionate va fi premiat cu un cadou surpriza.

Si Alin promite ca iepurasul nu e zgarcit.

http://dralinpopescu.ro/2012/concurs-ad-hoc-cu-premiu-surpriza.html

Cum pot elimina oamenii competenti stresul si frustrarea.

Andy Szekely a pregatit un articol interesant de lecturat.

Daca esti o persoana perfectionista sau ai prilejul sau chiar onoarea de a colabora cu oameni obsedati de perfectiune, sunt sigur ca ce vei citi in continuare te va ajuta enorm in dezvoltarea personala.

Concret, este un material practic despre eliminarea rapida a stresului.

Il poti parcurge accesand urmatorul articol:
http://www.andyszekely.ro/cum-devin-oamenii-capabili-frustra%c8%9bi-%c8%99i-stresa%c8%9bi/

Un an plin de progrese!
Vali

Au inceput inscrieril​e pentru FameLab.

British Council invita tinerii talentati in comunicarea stiintei, sa se inscrie in cea mai importanta competitie internationala dedicata acestui domeniu - FameLab.

Proiectul se afla la a cincea editie in Romania si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, pasionati de stiinta si cu abilitati de comunicare.

Acestora li se va oferi oportunitatea de a deveni, in doar trei minute, prezentatori de stiinta ai noii generatii.

Intel sustine si anul acesta FameLab in Romania si va oferi un premiu special, Intel Technology Award, proiectului care va propune utilizarea cea mai eficienta a tehnologiei pentru a-si atinge scopul.

Citeste mai departe de pe Comunicate de presa.

marți, 10 aprilie 2012

O factura pro forma a fost emisa? Afla cand acest document poate fi utilizat.

Factura pro forma reprezinta o copie a facturii fiscale, transmisa in avans.
Desi este utilizata des in tranzactiile comerciale, pro forma nu genereaza obligatii de plata pentru cumparator si nici nu reprezinta un document justificativ de inregistrare in contabilitate.

Avand in vedere faptul ca acesta nu este reglementat de legislatia fiscala sau contabila, AvocatNet.ro va sesizeaza situatiile concrete in care acest document poate fi utilizat.

Training de Vorbire in Public.

Statistic, teama de vorbit in public este pe primul loc in randul lucrurilor de care le este frica oamenilor. Cu toate acestea, multi oameni ajung sa fie mai relaxati in timpul unui discurs decat inainte de el. Pentru a minimiza aceasta frica, in ambele momente (inainte si in timpul unui discurs), exista cel putin doua “remedii”:
1. O structura foarte clara si o buna pregatire pe mai multe planuri (continut, postura, audienta, voce etc)
2. Repetarea discursului

Ambele “remedii” ofera incredere in sine, iar aceasta incredere in sine conduce natural catre relaxare.

Daca exista momente cand ai de tinut prezentari la munca sau in contexte informale si ai vrea sa o faci din ce in ce mai bine, sau daca ai vrea sa existe astfel de contexte (pe care poate le-ai evitat pana acum), Mihail Musat te invita la acest training.

Este un training care imbina utilul cu placutul, combinand mai multe metode de invatare, printre care: prezentarea teoretica, vizionarea de exemple video inspirationale, exercitii, jocuri, expuneri de povesti, exemple din viata reala si nu in ultimul rand posibilitatea de a exersa vorbitul in public si de a primi feedback constructiv.

Ce vei invata?
1. Descoperi cum sa iti gestionezi si minimizezi (sau chiar elimini) sentimentul de teama dinaintea unei prezentari
2. Iti descoperi si exersezi propriul stil de vorbitor in public astfel incat sa iti scoti in prim plan punctele tale forte si calitatile native
3. Descoperi cum sa iti personalizezi mesajul pentru diferite tipuri de audienta si cum sa creezi prezentari de neuitat
4. Inveti o structura simpla si eficienta de pregatire pentru discursuri, fie ca este catre o echipa de 3-5 oameni, fie ca este pentru o audienta de sute de participanti
5. Descoperi puterea incheierii unui discurs si cum poti sa ai un mesaj care sa ramana in mintea audientei, mesaj care sa conduca la actiune
6. Intelegi cum sa folosesti suportul multimedia (Power point, video etc.) in avantajul tau, si mai ales cand e momentul sa le folosesti
7. Descoperi si testezi puterea povestilor in prezentari, si cum poti cuceri audienta prin ele
8. Inveti cum sa te pregatesti pentru orice fel de sala si ce detalii logistice sa ai in vedere indiferent de locul unde prezinti
9. Inveti o structura foarte simpla si eficienta de a repeta un discurs astfel incat atunci cand ajungi in fata audientei sa ai incredere maxima in tine

Cand: Sambata, 21 aprilie 2012 (10:00 – 18:30).

Unde: Bucuresti. Locul va fi anuntat participantilor inscrisi.

Investitia: 200 RON pentru cei care aleg sa vina doar la training.

Detalii complete despre pachete aici.

10 mai. Mobile Marketing Conference ..

cea mai importanta conferinta anuala dedicata promovarii in mediul mobil va avea loc la  hotel Howard Johnson, evenimentul fiind organizat de catre Evensys.

Cea de-a cincea editie a Mobile Marketing Conference isi propune sa puncteze tendintele globale in tehnologiile mobile si beneficiile marketingului mobil in contextul local, oferind idei si solutii pentru optimizare comunicarii si crearea unui continut mobil eficient, despre cele mai bune formate de mobile advertising si cele mai bune practici de mobile marketing si cum se poate integra cu succes strategiile de marketing mobil in mixul de comunicare.

Mobile Marketing Conference va include si în acest an evenimentul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii mobile din Romania, MobileApps Development Meetup, aflat la cea de-a treia editie. MobileApps isi propune sa reprezinte atat un instrument de networking cat si un mediu creativ de idei si solutii pentru dezvoltatorii de aplicatii, jocuri, creatorii de diverse platfome, companii IT si consumatori în acelasi timp.

Studiul “Unlocking de Power of Mobile” analizeaza acoperirea tehnologiilor mobile în Romania, rata de utilizare a acestora, receptivitatea utilizatorilor la campaniile de mobile marketing si cum pot fi acestea folosite pentru a atinge nisa dorita de consumatori.

Pentru detalii referitoare la eveniment, accesati http://www.mobileconference.ro/

Sursa: Comunicate de presa

luni, 9 aprilie 2012

Special Guest la ONE Fitness.

Miercuri, 11 aprilie, ONE Fitness il are pe George Bogdan drept Special Guest Instructor!

George te invita sa participi la una din cele 2 clase pe care le va sustine in scurta sa vizita in Romania:
18.30 - Body Combat - maxim 40 de locuri disponibile
20.30 - 1K - maxim 35 de locuri disponibile

Participarea la aceste clase se face pe baza de rezervare. Rezervarile se fac la receptia clubului sau telefonic la numarul 021 224 07 04 . Pentru a putea face o rezervare membrul trebuie sa detina un card activ. Cei ce au rezervari trebuie sa se prezinte LA RECEPTIE cu 10 minute inainte de inceperea claselor in caz contrar rezervarea este anulata.

Atentie Programul de seara al claselor de Aerobic de Miercuri 11 Aprilie va fi urmatorul:
17.30 - Kangoo Jumps - Afam - clasa normala
18.30 - Body Combat - George - participare pe baza de rezervare
19.30 - ABT - Elvin - clasa normala
20.30 - 1K - George - participare pe baza de rezervare

Cei ce au rezervari trebuie sa se prezinte la receptie cu 10 minute inainte de inceperea claselor in caz contrar rezervarea este anulata.

Contact ONE Fitness
Bd. Ion Mihalache Nr. 128 - 130, Etaj 2 Sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021 224 07 04
Tel Mobil: 0724 580 673
E-mail: office@onefitness.ro

Promo eficient pentru afacerea ta.

Cu doar 5 lei / zi poti posta cate un banner:
plus articolul de presa pe http://ditoatepentrutotzi.blogspot.com/

Consider oferta:
Daca prezinta interes, vei respecta pasii de mai jos:
1. imi poti scrie intentia ta la ditoatepentrutotzi@gmail.com, subiectul mailului fiind PROMO BIZ, atasandu-mi bannerele si materialul de presa necesar pentru perioada respectiva cu cel putin 5 zile inainte de eveniment.
2. daca iti confirm ca totul este in regula, suma rezultata o vei vira direct in contul asociatiei IHTIS, mentionand Donatie CVI (CVI este acronimul pentru Centrul de Viata Independenta).
3. numai dupa confirmarea lui Michi Mihaescu, presedinta IHTIS, ma voi achita de obligatie.

Va multumesc pentru suportul acordat!
Vali Duran

vineri, 6 aprilie 2012

Ai o afacere in insolventa? Cum se reorganizeaza aceasta cu succes ..

veti afla din cea de-a opta emisiune AvocatNet.ro.
 
Moderator: Valentina Sgarbura, expert contabil si vicepresedinte al Asociatiei Profesionale a Economistilor si Contabilior din Romania.
 
Elena Cosma, director executiv Zamfirescu Racoti Predoiu Insolvency, in calitate de invitata, a explicat:
  • Cum a evoluat piata de insolventa in ultimii ani
  • Ce cauze conduc la intrarea in insolventa a unei companii
  • Ce probleme de procesare a dosarelor exista in instanta
  • De ce avantaje beneficiaza firmele care isi deschid, din proprie initiativa, procedura de insolventa
  • Ce solutii pot aborda creditorii ca alternativa la deschiderea unui dosar de insolventa
  • Care sunt factorii care favorizeaza redresarea cu succes a unei companii intrate in procedura de insolventa
  • De unde poate gasi resurse de finantare o companie in insolventa
  • Care este pozitia bancii in privinta finantarii unui plan de reorganizare
Update la http://ditoatepentrutotzi.blogspot.com/2012/03/tendinte-in-cariera.html

Cartile sunt oameni. La Centrul Public.

La biblioteca Centrului Public, studiile, cercetarile si programele prind viata.

Va provocam la o lectura interactiva, personalizata, in functie de domeniile de interes ale fiecaruia dintre voi.

Nu mai rasfoim carti, intram in dialog direct cu ele. Cartile sunt oameni.

Ce oferim spre lectura?

1) Arhitectura sociala, design participativ - Lorin Niculae

2) Educatie si schimbare - Denisa Ionescu

3) Incluziune sociala - Daniela Tarnovschi

Tot ce trebuie sa faceti este sa va rezervati un loc in sala, pe adresa claudiaiordache@soros.ro

Incurajam curiozitatea si interactivitatea.

Eveniment organizat astazi, intre 17:00 - 20:00.

miercuri, 4 aprilie 2012

Ziua porţilor deschise la MoreOfYou.

În luna aprilie, o zi îţi este rezervată. Zi în care poţi experimenta GRATUIT oricare din serviciile puse la dispoziţie de centrul nostru.

Joi, 12 aprilie, între orele 14:00 - 20:00, eşti aşteptat la centrul MoreOfYou din strada Negustori, numărul 34, etajul 1.

Toţi cei interesaţi se pot bucura acum de beneficiile extraordinare ale programelor audio personalizate MoreofYou şi ale frecvenţelor Echilibrării energetice. Totodată, doritorii pot experimenta sesiuni scurte de coaching cu unul din specialiştii noştri.

Pentru mai multe detalii legate de program, accesează pagina campaniei:
http://www.moreofyou.ro/campania-esti-mai-mult-decat-iti-poti-imagina/

Pentru informaţii şi programări:
Email: info@moreofyou.ro

Afla ultimele noutati in materie de TVA!

Seminarul "Taxa pe valoarea adaugata – ce s-a modificat in 2012" este organizat de AvocatNet.ro.

Rezerva-ti un loc in sala pana la data de 13 Aprilie si ai o reducere de 20%: 232 RON + TVA fata de 290 RON + TVA.

Va asteptam joi, 26 Aprilie, la Hotel NH Bucharest, Sala Bucharest, unde vom dezbate intreaga problematica privind TVA si modificarile acestui tip de impozit in 2012, expunerile fiind insotite de studii de caz si aplicatii practice. Lectorii vor aborda probleme frecvente care apar in practica si vor detalia modul in care puteti evita riscul de a suporta penalitati semnificative sau de a interpreta gresit legislatia in domeniul TVA.

Discutiile din cadrul evenimentului se vor axa in jurul urmatoarelor teme principale:
  • Noile conditii pentru inregistrarea in scopuri de TVA;
  • Regimul special de scutire de TVA - noile reguli din 2012;
  • Dreptul de deducere si procedura de rambursare;
  • Pasi de urmat in timpul inspectiei fiscale.
Pe tot parcursul seminarului, veti avea posibilitatea de a adresa intrebari lectorilor, profesionisti cu experienta in domeniul fiscal:
  • Valentina Sgarbura, Managing Partner Advise Expert Accounting, membra CECCAR si Vicepresedinte APEC - Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor din Romania;
  • Radu Ionescu, Managing Partner Ionescu si Sava - SCA, avocat specializat in drept fiscal;
  • Mihaela Hampu, Senior Consultant, Tax Advisory Mazars Romania, specialista in domeniul impozitarii indirecte si membra CECCAR;
  • Luisiana Dobrinescu, Senior Associate Biris Goran, unul dintre cei mai bine cotati experti in TVA.
RSVP:
Andreas Nichilciuc | Senior Sales Events AvocatNet.ro
M: 0746.029.919 E: andreas@legalnet.ro

S-a deschis Coffice - cafenea si birou ..

pentru antreprenori, freelanceri si consultanti !

Asadar, cei aflati la inceput de drum, care nu dispun deocamdata de birouri proprii, isi pot stabili intalnirile cu partenerii de afaceri in interiorul Coffice.

Important
  • Vila dispune de o sala de conferinte, o sala de meeting, precum si cateva separee pentru intalniri de business.
  • Sala pentru coworking este disponibila pentru aproximativ 30 persoane.
  • Membrii pot folosi bucataria pentru a-si pregati meniuri personalizate.
  • Cafeneaua se afla la etaj.
  • Curtea interioara este ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca timpul cu respectivii parteneri de afaceri in aer liber.
Exista trei optiuni de acces in cadrul Coffice (abonament lunar):
  • Full time: 99 de euro
  • Part time: 59 de euro
  • Day time: 9 euro.
Mai multe detalii direct de la sursa.

duminică, 1 aprilie 2012

Cursuri „gratis” pentru tine si colegii tai daca lucrezi intr-o companie cu peste 300 de angajati.

Am vesti bune pentru tine daca lucrezi in vanzari intr-o companie cu peste 300 de angajati: pot veni oriunde in tara si livra cursuri pentru tine si colegii tai fara sa apelam in vreun fel la bugetul de training al companiei tale.

Ce fel de cursuri de vanzari pot sustine „gratuit” pentru tine si colegii tai?

Ma gandesc in primul rand la un curs de vanzari (nu de produs) adaptat 100% la produsele pe care le ai in targetul lunar. Dar mai exact, poti vedea aici aproape toate subiectele pe care le pot acoperi in cursurile mele de vanzari, traininguri ce pot fi adaptate 100% la problemele tale de vanzari.

Ti-ar placea sa beneficiezi de un astfel de training? Retine, nu e nevoie sa apelam nici macar cu un singur leu la bugetul de training al companiei tale. (Este vorba aici de o facilitate oferita de Legea nr. 448 din 2006.)

Da-mi atunci un simplu reply la adresa mea de email, mentionand organizatia pentru care lucrezi, precum si numarul tau de telefon.

Cu ajutorul tau, se va lua apoi legatura cu factorii de decizie din cadrul companiei tale. Astfel, voi putea ulterior sustine pentru tine cel putin un curs de vanzari (nu de produs!) adaptat 100% la problemele cu care te confrunti in vanzari.

Multumesc,

Mircea Enescu
Trainer Senior de Vanzari

Tel: 0728 098 179
Email: me@mirceaenescu.ro
http://www.mirceaenescu.ro/

Pachetul Antipa & The Light Cinema. Timp de calitate in familie!

este produsul lansat in premiera de catre Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si The Light Cinema.

Noul pachet vizeaza familiile care doresc sa petreaca "timp de calitate" impreuna prin vizitarea celui mai modern muzeu din Romania si vizionarea unui film digital in primul cinematograf integral digital din Romania (si al doilea din Europa).

Pachetul este disponibil pentru 2 adulti şi 2 minori, la un tarif special de 80 lei (economisind astfel pana la 47%).

Pachetul include:
  • vizionarea unui film 2D sau 3D la The Light Cinema (cu exceptia avanpremierelor, transmisiilor Live si a evenimentelor speciale)
  • vizitarea Muzeului Antipa.
Pachetul este valabil in orice zi a saptamanii in care Muzeul Antipa si The Light Cinema sunt deschise, in limita locurilor disponibile.

Voucherele se pot procura de la The Light Cinema sau/si de la Muzeul Antipa, fiind valabile doar insotite de bonul fiscal.

Clientii pot merge intr-o zi la cinema si in alta zi la muzeu, la libera lor alegere.

Donare de sange la F.R.Rugby.

Din newsletter-ul Dr. Alin Popescu am aflat despre donarea de sange din data de 06 aprilie.

Aceasta va avea loc la sala de sedinte a Federatiei Romane de Rugby din B-dul Marasti nr. 18 – 20 (langa Manastirea Casin) in intervalul 08:45 – 12:45.

Organizator – F. R. Rugby in cadrul campaniei “Doneaza!”

Partener – Prisum International - care va oferi cadouri surpriza la fiecare al zecelea donator!

Cine poate dona sange? – raspuns aici!

Ce drepturi au donatorii de sange? – raspuns aici!

Eu mi-am luat rezultatele analizei sanguine realizata in martie si, din pacate, nu mai pot participa. Sper ca donatorii de sange disponibili sa contribuie din plin in cadrul campaniei "Doneaza!" a Federatiei Romane de Rugby.
floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro