viataverdeviu.ro

joi, 7 februarie 2013

Training Online: Minimul necesar pentru un 2013 remarcabil.

Sambata, 9 februarie, incepand cu ora 09:00, un training online de 3 ore. Cu Dan Luca.

In acest training voi vorbi despre cele 7 elemente esentiale pentru a face din anul acesta cel mai bun an din viata ta!

1. Foloseste disciplina ca sa iti cresti vointa si foloseste autocontrolul ca sa iti cresti disciplina.

Zeci de ani la rand, psihologii au cautat sa izoleze calitatile personale predictibile ale unor "rezultate pozitive" in viata... si au descoperit dinnou si dinnou pe aceleasi 2: inteligenta si autocontrolul. Dintre cele 2 elemente mai usor de dezvoltat este autocontrolul.

Studii amanuntite au scos la iveala fara nici un dubiu ca majoritatea problemelor personale si sociale sunt centrate pe esecul autocontrolului: cheltuieli si imprumuturi compulsive, rezultate slabe la scoala, subperformanta la serviciu, abuz de alcool si medicamente, alimentatie nesanatoasa, anxietate cronica sau furie nestapanita.

In trainingul online voi da mai multe solutii pentru a-ti creste nivelul de autocontrol, insa pana atunci iti ofer o idee pe care o poti pune in practica imediat:

Daca ai de luat decizii importante... NU le lua cand ai un nivel scazut de glucoza in sange!
Adica in acele momente in care ti-e foame, ai o stare de somnolenta, sau ai avut de luat multe decizii in acea zi. Toate aceste activitati ti-au diminuat rezervele de glucoza din organism.

Glucoza se transforma in neurotransmitatori - adica acele substante chimice folosite de celulele cerebrale pentru a transmite semnale. Daca ramai fara neurotransmitatori, incetezi sa mai gandesti... Iar rezultatul e ca iei decizii extrem de nefavorabile pentru tine pe termen lung!

In concluzie, in trainingul online iti voi vorbi despre:
– Autocontrol ca factor esential al oricarui succes pe care urmaresti sa il obtii in viata
– Motivele pentru care Disciplina iti ofera Libertatea pe care o cauti
– Controversa care pune in discutie ce a fost mai intai: Disciplina sau Vointa?
– Modul practic prin care iti poti creste autocontrolul, te poti disciplina sa obtii rezultate si ajungi sa folosesti cat mai rar vointa

2. Invata-ti lectiile din 2012 ca sa poti trece la nivelul urmator:

"Viata este cel mai sever profesor: prima data iti da examen si abia apoi iti spune care a fost lectia"

Imi place si ceea ce spunea Donald Miller: "O viata traita cu sens nu este un accident"

Asa ca, evaluarea anului care se incheie nu mai este de mult un lux, ci a devenit o necesitate!

Si vom face acest lucru impreuna printr-un exercitiu ghidat, insa, daca nu mai ai rabdare pana sambata la training, uite aici 4 intrebari pe care ti le poti adresa chiar in seara asta ca sa iti dai seama daca a fost o zi buna sau nu:

1. Ce a functionat bine azi? Cum am obtinut aceste rezultate pozitive?
2. Ce nu a functionat?

3. Ce lectii am invatat azi?
4. Ce imi propun sa fac altfel in situatii similare data viitoare?
Acestea sunt intrebarile de baza, iti voi oferi alte 20 de intrebari in cadrul trainingului, dar pana atunci as fi curios sa imi spui ce impact au avut asupra ta aceste 4 intrebari.

La acest punct, in training, voi vorbi despre:

– Eroarea majora facuta de 9 din 10 oameni - aceea de a nu evalua exact locul de plecare atunci cand isi fac planuri de viitor
– Investitia de timp necesara inchiderii buclei experientei, fie ca e vorba de un an, luna, saptamana sau doar de 1 zi obisnuita
– Procesul pe care te invit sa il parcurgi impreuna cu mine, in timp real, si in care vei raspunde la un set de intrebari care iti vor da claritate in legatura cu cele mai relevante momente din 2012.

3. Salveaza-ti energia irosita in lucrurile incepute si neterminate

Gasesc fascinant efectul Zeigarnik si tocmai de aceea vreau sa ti-l si impartasesc...
Descoperirea lui a avut loc in 1925 la Universitatea din Berlin intr-un context aparent banal... la un restaurant.
Legenda spune ca mai multi profesori universitari au luat masa si fiecare a comandat mancare si bautura. Chelnerul, fara sa isi noteze nimic, a reusit sa aduca si sa serveasca impecabil fiecare comanda. Profesorii universitari au ramas impresionati de efortul de memorare...Insa, la plecare, unul dintre profesori, si-a uitat un obiect in restaurant si s-a intors sa il recupereze. Se baza pe memoria chelnerului ca sa isi gaseasca palaria.
Ospatarul s-a uitat insa la el cu nedumerire. Habar nu avea unde statuse persoana respectiva si nici nu isi amintea ca a servit-o mai devreme. Intrebat cum de a putut uita atat de repede, ospatarul i-a explicat faptul ca isi amintea de fiecare comanda numai pana cand aceasta a fost servita!
Bluma Zeigarnik si Kurt Lewin au studiat aceasta intamplare si au ajuns la concluzia ca mintea face o diferenta semnificativa intre sarcinile finalizate si cele neterminate.

Acest efect il poti observa foarte usor atunci cand asculti o melodie care se intrerupe brusc... iar mintea ta continua sa o cante mai departe... La fel, lucrurile incepute si neterminate au tendinta generala de "a-ti sta pe cap".

Vom detalia impreuna strategii de a adresa aceste activitati neterminate, dar, pana sambata, ca sa te simti mai bine chiar de azi fa urmatorul lucru:

» Scrie o lista cu sarcinile pe care le ai incepute si neterminate, dar si cu acele activitati pe care crezi ca ar fi fost bine sa le fii inceput cu ceva timp in urma (cu alte cuvinte esti in intarziere...)
» Apoi, pentru fiecare element de pe lista, trece un termen limita pana la care il ai de terminat
» Observa apoi schimbarea de energie pe care o vei simti

In training iti voi vorbi despre:

– Efectul Zeigarnik, cel care face ca mintea sa distruga enorm de multa energie pentru lucrurile incepute si neterminate
– Rezultatele a numeroase studii care au ajuns la concluzia ca obiectivele pe termen lung sunt extrem de neproductive
– Alternativa de a seta obiective pe termen scurt care sa te duca totusi la obiectivele dorite pe termen lung
– Strategia mea de a seta practici/obiceiuri doar pentru 80% din ceea ce reprezinta destinatia finala la care iti doresti sa ajungi
– Cum te poti angaja intr-un contract pe care il faci tu cu tine si in care nu iti dai voie sa esuezi (si de ce angajamentul e nevoie sa aiba un cost in bani)

4. Fa schimbari in incremente mici, adica zboara pe sub radarul rezistentei interne

In al doilea razboi mondial, marile puteri mondiale si-au dezvoltat radarele si aviatia si-a pierdut elementul surpriza. Tot in acest interval, pilotii curajosi ai ambelor tabere si-au dat seama ca daca zboara suficient de aproape de sol sau de apa, puteau trece neobservati.

Am imprumutat aceasta expresie din aviatie ca sa ilustrez modul optim prin care iti poti introduce obiceiuri noi, iti creezi rutine productive si in general iti cresti calitatea vietii.

In aceasta metafora, radarul este rezistenta noastra la schimbare si dorinta de a ramane in zona de confort.

Ca urmare, daca variabilele pe care le introducem in sistem sunt mici sau chiar foarte mici, RADAR-ul nostru intern nu le va sesiza ca pe "atacuri" la zona de confort.

Sa iti dau cateva exemple ca sa intelegi la ce ma refer:

– vrei sa te trezesti mai repede? Cum ti se pare sa te trezesti cu 5 minute mai repede lunea si sa mentii ora de trezire timp de 1 saptamana? In 6 luni ajungi sa te trezesti la 5AM fara nici un efort supraomenesc! (24 de saptamani x 5 minute = 2 ore castigate)
– vrei sa meditezi? Ti se pare mult sa meditezi 30 sau 60 de minute? Ce ai zice daca ai medita doar 3 minute timp de 1 saptamana? Si apoi sa treci la 4 minute? 1 minut in plus pe saptamana in 6 luni inseamna 30 de minute de meditatie!

Te-am convins ca poti si tu sa faci progrese remarcabile? Mai am si alte bunatati pentru tine la training, cum ar fi:

– Conceptul de banca de energie si modul in care activitatile ritmate si bine delimitate in timp, produc "dobanda" foarte mare pe termen lung
– Cum sa te dezvolti in mod constant, fara sa te autosabotezi, prin simplul fapt ca faci schimbari abia perceptibile pentru sistemul care vrea sa mentina starea prezenta
– Numeroase exemple de oameni care plecand din situatii foarte grele au reusit sa obtina rezultate remarcabile folosind puterea energiei investita in doze mici dar consecvente
– Modul practic prin care poti incepe sa implementezi micro-obiceiuri chiar de azi si sa te bucuri de rezultate in mai putin de 3 saptamani.

5. Fii 100% autentic cu ce iti doresti ca sa iti faci viata mai usoara

Modul cel mai larg intalnit prin care oamenii isi identifica valorile sau isi stabilesc obiectivele este prin a alege dintr-o lista.

Desi cred ca acest mod este mai bun decat niciun mod, adevarul autentic ("must have") se separa de preferinte ("nice to have") mult mai clar cand esti pus in fata renuntarii la acele valori sau obiective.

De exemplu, avem clasicul "conflict" intre cariera si familie. Care e mai importanta?
Te poti gandi in sinea ta... "Cariera" pentru ca familia o sa ma inteleaga...
Dar daca "familia" iti da ultimatum ca divorteaza pentru ca nu le acorzi atentie si nu esti niciodata prezent pentru ei?... Ramane clasamentul la fel?... probabil ca nu...
Si atunci avem cu totul alta ierarhie care reflecta adevarul de profunzime...

Ah, si apropos, iti voi da la training solutia de a nu fi pus niciodata in situatia de a alege intre cariera si familie!

In plus voi vorbi si despre:

– Cum iti dai seama de lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine... Simplu: Te pui in postura de a renunta la ele
– Motivele pentru care oamenii aleg sa poarte masti in loc sa devina cea mai buna versiune a lor
– Un proces prin care iti vei stabili cele mai importante 5 roluri cheie in viata si care este obiectivul cheie pentru fiecare dintre ele in 2013
– Modul concret prin care te asiguri ca in 31 decembrie 2013 (sau mai repede) esti in locul pe care ti l-ai dorit la inceputul anului.

6. Pune-te pe primul loc (si tine-te acolo pentru totdeauna!)

Eu sunt convins ca 90% dintre probleme actuale din lume pot fi rezolvate intr-un mod foarte simplu, gratuit si la indemana oricui!

Singurul lucru pe care oamenii il au de facut este sa se trezeasca zilnic cu 1 ora mai devreme decat se trezesc acum si sa isi acorde lor aceasta ora.
Sa isi scrie gandurile pe hartie, sa isi planifice zilele, sa fie recunoscatori, sa manance micul dejun si sa se hidrateze.
Suficient de simplu? Si totusi... sunt atat de putini cei care inteleg diferenta pe care ar simti-o in vietile lor...
Fiecare zi pe care o incepi cu tine este o zi castigata!
De ce?
Pentru ca iti iei puterea inapoi, te incarci de resurse si crezi ca poti reusi ceea ce iti propui! Esti cel mai mare FAN al tau si nu mai ai nevoie de aprobarea sau recunoasterea celorlalti pentru ca ti-o oferi tu tie inca de la prima ora a diminetii!
As putea vorbi zile la rand despre acest principiu care poate transforma efectiv viata oricui!
De aceea, nu cred ca iti poti permite sa ratezi acest training in care iti dau sa mananci "jar" precum i-a dat Fat-Frumos calului sau :)

Tot in training iti voi mai vorbi despre:

– Situatia in care te uiti cu sinceritate la locul pe care il ocupi in viata ta. Ai rolul principal, secundar sau nu esti nici figurant?
– Motivul pentru care ziua pe care nu o incepi cu tine, e o zi pe care o poti considera pierduta
– Legatura evidenta care exista intre locul pe care il ocupi in viata ta si increderea in sine. Iar increderea in sine reprezinta, alaturi de autocontrol, factorul cu cel mai mare impact intr-o viata implinita.
– Modul in care poti sa iti incepi fiecare zi in forta si sa te hranesti pe tine pentru a fi puternic in interior ca apoi sa fii puternic in exterior cand iesi pe usa afara in societate.
– BONUS! Template-ul downloadabil in format agenda al 5AM Daily Plan pe care il folosesc in fiecare zi si pe care nu l-am mai facut public pana in acest moment!

7. Decide sa devii profesionist la lucrurile care conteaza cu adevarat

Ti s-a intamplat dupa un esec sa iti spui in sinea ta: "N-am dat ce aveam mai bun, pentru ca, daca faceam asta probabil as fi reusit"?
Nu e trist?
Sa ai potential, sa ai resurse, sa ai o oportunitate de a face o diferenta in viata ta si a altora si totusi, sa fii tu obstacolul cel mai mare din toata ecuatia?

Situatia de mai sus se poate schimba cu o singura decizie: aceea de a face lucrurile ca un profesionist.

Ce face un profesionist?
Da tot ce are mai bun pentru acel moment, iar daca totusi nu reuseste, nu are ce sa isi reproseze pentru ca a fost impecabil si a dat TOT!
Se ridica, se sterge de praf, zambeste si stie ca nu e inca finalul...
Nu a esuat, ci doar inca nu a castigat!

Iar la training iti voi mai dezvalui si:

– Cum o singura decizie iti poate transforma viata si te poate aduce mai aproape de succesul pe care ti-l doresti
– Motivul pentru care oamenii evita sa ia aceasta decizie, si rezolvarea simpla care te ajuta sa eviti acest blocaj
– Oameni obisnuiti care au luat aceasta decizie si au devenit exemple de profesionalism pentru milioane de oameni
– Modul concret prin care poti trece de la amatorism la profesionism in orice domeniu te decizi ca vrei sa joci in "Liga Campionilor"

Cat costa participarea la training?

Vreau sa iti propun, probabil cea mai corecta modalitate de cumparare pe care ai intalnit-o.

Si anume:

1. Te inscrii
2. Participi la training fara sa platesti nimic in prealabil
3. Dupa training, iti voi trimite un mail in care te voi intreba cat crezi ca merita sa platesti pentru acest training.
Optiunile tale vor fi: 0 lei, 50 de lei, 100 de lei sau 200 de lei.
Tu poti sa alegi oricare dintre aceste optiuni in functie de cat crezi ca te-a ajutat acest training.
Mai corect de atat nu cred ca este posibil.

Cum te inscrii?

Ca sa te inscrii la acest training, tot ce ai de facut este sa dai click pe linkul de mai jos si sa completezi formularul de pe acea pagina:
Click aici sa te inscrii.

Am rugamintea sa te inscrii doar daca esti sigur ca vei participa pentru a nu ocupa locul altei persoane care ar fi vrut sa participe dar nu a mai prins un loc.

Locurile sunt limitate!
Softul care transmite trainingul online ma limiteaza la 500 de participanti. Am trimis acest email la 20,000 de oameni si in consecinta daca vrei sa participi la training, sugestia mea este sa te inscrii acum.
Click aici sa te inscrii.

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro