viataverdeviu.ro

marți, 19 februarie 2013

Un tip baubil ajunge acasa si, neavand cheia, suna la usa.

Nevasta-sa , trezita din somn, ii deschide si il intreaba:
- Ai vazut cat este ceasul, ma?
- Doua.
La care nevasta-sa zbang-zbang ii trage doua palme peste ochi.
- Ce bine ca n-am venit la ora .. (continuarea aici)

Daca unii dintre noi nu pot fi reciclati cu toata bunavointa de care ceilalti dispun, afla acum care sunt hypermarket-urile in care au fost amplasate automate de preluare a PET-urilor si ambalajelor din Al prin care toata lumea iese invingatoare.

Un castig va fi si acela daca vei participa la workshop-ul Excelenta in Antreprenoriat din 25 februarie, unde vei avea ocazia sa afli povestea de succes direct de la Dragos Anastasiu, un antreprenor de succes si angel investor. Mai mult, vei primi sfaturi despre cum iti poti transforma startup-ul intr-o afacere de succes si vei afla cum poti excela in domeniul antreprenoriatului.

O detoxifierea vizuala ti-o poate impartasi si Dan Luca care vorbeste despre cele mai intalnite 12 obiceiuri toxice si modurile in care o persoana poate renunta la acestea... si despre 11 obiceiuri productive care pot lua cu succes locul celor nocive.

S-a lansat cu succes si Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania ANBAR care reuneste profesionistii implicati in domeniul intermedierilor de afaceri din Romania.

Cine poate deveni membru ANBAR?
Profesionistii care activeaza in consultanta de m&a (achizitii si fuziuni), private equity, fonduri de investitii si activitati conexe, avocatura, contabilitate, audit, evaluari, consultanta de afaceri, mediere, domeniul financiar-bancar, imobiliar sau al asigurarilor, precum si toti profesionistii implicati in intermedierea de afaceri, si cei interesati in a-si dezvolta afacerile proprii dar si ale clientilor lor si a avea acces la oportunitati de afaceri locale si internationale, cursuri de pregatire in domeniul brokerajului de afaceri si networking.

Iar in cazul in care calatoresti din interes prin tara sau in strainatate, afla cum se calculeaza diurna in cazul:
· platitorilor de impozit pe profit,
· a persoanelor fizice care desfasoara activitati independente,
· unei persoane aflate in delegare intr-o localitate situata la o distanta mai mare de 5 km de localitatea in care isi are locul permanent de munca,
· in care delegarea are o durata de o singura zi, precum si pentru ultima zi, in cazul delegarii de mai multe zile, 
· delegarii angajatului in strainatate,

Si analizarea situatiei tinerilor din Europa, concentrandu-se in special asupra celor care nu sunt angajati sau studenti, este obiectivul principal in cadrul proiectului european pentru somerii tineri NEET (Not in Employement, Education or Training).

Si daca cunosti engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, portugheza, maghiara, rusa, turca, greaca, poloneza, olandeza, ceha, sarba, slovena, slovaca, macedoneana, ucraineana, croata, albaneza, bulgara, araba esti binevenit sa aplici la Foreign Language Career Fair, targul virtual de cariera pentru vorbitorii de limbi straine disponibil pana la 10 martie.

Cei care "proceseaza" in domeniul IT au posibilitatea de a participa la prima conferinta nationala a managerilor de IT: "The future of IT, the future of profession" care va avea la hotelul JW Marriott Grand Hotels din Bucuresti in data de 13 martie.

Iar cei care vor sa inceapa un proces vor putea face acest lucru doar daca participa, in prealabil, la o sedinta de informare privind medierea, aceasta fiind obligatorie din 15 feb. 2013:
· in domeniul protectiei consumatorilor
· in materia dreptului familiei
· in domeniul litigiilor privind posesia, granituirea, stramutarea de hotare, precum si in orice alte litigii care privesc raporturile de vecinatate;
· in domeniul raspunderii profesionale in care poate fi angajata raspunderea profesionala, respectiv cauzele de malpraxis,
· in litigiile de munca
· in litigiile civile a caror valoare este sub 50.000 lei
· in cazul infractiunilor pentru care actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate

Mai mult, vrei sa afli care sunt efectele negative ale gandirii pe termen scurt si cum iti poti transforma viata daca treci de la o gandire pe termen scurt la o gandire pe termen lung ?
Atuunci te invit sa vizionezi Obiceiul Fundamental al Succesului cu Dan Luca.

Satisfactia si loialitatea clientului sunt obligatorii pentru forta unui brand, dar nu suficiente. Unul dintre obiective este de a transforma clientii in “agenti” sau “avocati”, iar acest lucru este posibil doar prin cultivarea unei relatii pe termen lung. Adica, o experienta pozitiva de-a lungul ciclului de viata a unei relatii cu un client. Acestea sunt impartasite de catre cei 3 invitati in cadrul conferintei "Experienta Clientului" - o chestiune de pasiune si design.

Si pentru o viata de vis, asculta inregistrarea audio a lui Andy Szekely Atrage un partener de nota 10 si vei afla cum este un partener de nota 10 si... daca esti unul... cum sa ramai un partener de nota 10.

Iar daca vrei sa afli istoria unei razbunari feminine si sa te feresti in viitor, te invit sa participi la Concursul Teatral de unde te poti alege cu 2 bilete la Napasta, un spectacol puternic senzorial, instinctual, expresiv.

Si pentru ca nu trebuie sa ne uitam originile, afla ca Spiritul dacic renaste. Cu Daniel Roxin. Care aduce mai multa lumina asupra fascinantei lumi a traco-geto-dacilor. Vei descoperi ca sursele istorice si dovezile materiale, la care avem acces astazi, demonteaza minciuna pe care, din pacate, istoria oficiala o serveste, inca, romanilor.

Pornind de la indemnul De la Nemira citesti, cu miniPrix te innoiesti! ti se va confirma faptul ca Nemira îţi dă cei mai buni autori, cele mai premiate volume, iar miniPRIX completează oferta cu o promoţie de zile mari. Te invit asadar sa cumperi de pe Nemira.ro de minim 70 lei şi primeşti un voucher de 20% reducere pentru o comandă de pe miniPRIX.ro.

Iar in cazul in care nu te decizi asupra cumparaturilor din cauza posibilitatilor multiple, poti scapa de oboseala ochilor prin folosirea acestui Aparat de masaj pentru ochi.

Si datorita faptului ca ne aflam intr-o galaxie de inovatii in domeniul gadget-urilor, afla cele 13 motive pentru care Samsung Galaxy S3 este cel mai bun smartphone in prezent.

Si dupa frumusetea, pasiunea, isteria, nebunia sau indiferenta celebrarii catolice a Sf. Valentin, o sa avem parte de sarbatoarea mioritica si anume Dragobetele. Sa vezi atunci trandafiri, inimioare, flori romantice :)

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro