viataverdeviu.ro

luni, 25 martie 2013

Cele mai frecvente intrebari legate de 5AM Coaching

» Despre ce este acest program si cu ce ma ajuta?
Programul are ca focus 3 lucruri: Productivitatea, Disciplina si Obtinerea Rezultatelor.

Eu inteleg prin conceptul de Productivitate nu doar sa faci mai mult din ceea ce ai de facut, ci sa faci mai relaxat, mai armonios si mai ales sa ai timp de lucrurile cu adevarat importante in viata: familia, prietenii, excursii si o viata de calitate traita cu stil...

Disciplina este esentiala pentru oricine isi doreste sa ajunga in topul celor care reusesc sa obtina rezultate de varf in oricare domeniu din viata: business, familie, sanatate. Fara disciplina poti in cel mai bun caz sa obtii rezultate sporadice si nesustenabile.... in timp ce, cu ajutorul disciplinei succesul devine nu doar predictibil.... devine chiar inevitabil!

Iar Rezultatele sunt ca apa care iriga noua recolta. Plantezi semintele, ai grija sa rodeasca, culegi si te bucuri de recolta... ca mai apoi, de la un sezon la altul, sa ai parte de recolte din ce in ce mai bogate....

» De ce program de 4 luni... si nu sedinte de coaching separate?
Raspunsul este foarte simplu: Pentru REZULTATE!

Un program de coaching gandit pe 4 luni aduce rezultate de pana la 10 ori mai mari decat sedintele punctuale de coaching. In afara de asta, rezultatele se vor mentine pe o perioada indelungata de timp.

» Ce am in plus / diferit / mai mult decat alti coachi?
Daca ar fi sa raspund in cateva cuvinte iti pot spune doar atat:
Am o pasiune pentru armonie si o caut in tot ceea ce fac si in toate relatiile pe care le am.

De ce?
Pentru ca eu cred cu putere ca viata nu merita doar traita, ci merita traita cu bucurie, pasiune si semnificatie - adica sa iti dai voie sa fii ceea ce ai fost creat sa fii, sa faci lucrurile care iti plac si care lucruri fac o diferenta in vietile oamenilor de care iti pasa.

O alta caracteristica a mea este ca viata m-a purtat in 2 multinationale, 2 ONG-uri, 1 firma romaneasca.... 
am locuit in 4 orase din Romania, am vizitat 14 tari din 4 continente... am cunoscut si tin legatura cu oameni foarte diferiti si cu preocupari speciale...

Asta imi permite sa fiu foarte empatic si sa ma pot pune "in papucii tai" si sa iti inteleg conditiile foarte specifice cu care ai de a face.... si totodata imi permit sa accesez solutii deja testate sau sa creez impreuna cu tine unele noi si particulare.

» Ce altceva e inclus in afara de coaching?
In afara de coaching vei avea parte de monitorizare periodica, resurse audio si video, challenge-uri periodice pentru instalarea de obiceiuri productive... si dincolo de toate astea... asistenta personala din partea mea si a coachilor 5AM, astfel incat sa iti poti customiza un program zilnic perfect aliniat cu nevoile si dorintele tale.

» Cate sedinte de coaching sunt incluse?
In fiecare luna vei beneficia de 4 sesiuni de coaching 1 la 1, astfel:
2 sesiuni extinse de 60 de minute in care lucram specific pe eliminarea blocajelor si autosabotajelor
si
2 sesiuni scurte saptamanale de aproximativ 15 de minute in care evaluam parcursul si ajustam programul pentru a optimiza experienta si rezultatele pe care le obtii.

Adica in 4 luni vei beneficia de 18 sesiuni de coaching individual 1 la 1 cu mine sau cu coachii 5AM (in functie de programul pentru care vei opta)

» Ce instrumente folosesc?
Am cautat, experimentat si rafinat o trusa cu "scule" in care sunt incluse printre altele:
  • EFT 
  • Ho'oponopono 
  • NLP 
  • Analiza tranzactionala 
  • LAB Profile 
  • Legea Atractiei 
  • Metoda Sedona, 
  • Shadow Process 
  • Psych-K 
plus Instrumente dezvoltate direct de mine si .... evident .... orice altceva e nevoie ca tu sa ajungi sa traiesti o viata productiva si placuta...

» La ce te poti astepta dupa 4 luni?
In 4 luni de zile te poti astepta sa iti dublezi Productivitatea, sa ajungi sa aimai multa energie, sa ai mai mult timp liber pentru tine, familia ta, prietenii tai si hobby-urile tale si... mai ales... sa traiesti o viata cu multa armonie in care eviti sa mai faci excese... garantez pentru asta... sau iti primesti integral toti banii inapoi !

» Cum se face coaching-ul.... video sau la telefon?
Coaching-ul va fi pe Skype sau la telefon dupa cum preferi..... daca e la telefon te voi suna eu sau coach-ul cu care vei lucra, la data si ora agreata pentru sesiunea de coaching de 60 sau 15 de minute.

» Cand incepe?
Programul incepe in data de 27 martie si tine pana in data de 21 iulie.

In acest moment mai exista un numar de 4 locuri disponibile !

Toate informatiile necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine le gasesti la acest link:

O zi cu spor si armonie!
Dan Luca

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro