duminică, 23 martie 2014

S-a lansat AutoHop.ro, platforma de ridesharing pentru calatorii romani.

AutoHop.ro isi propune practic sa se focuseze pe dezvoltarea unei alternative de transport care a inceput sa fie din ce in ce mai populara in Europa - ridesharing-ul.

Prin ridesharing soferii care au locuri libere in masina le ofera pe acestea spre folosire catre utilizatorii AutoHop.ro. Cei interesati care pornesc din acelasi loc ca soferul care a publicat anuntul si calatoresc catre aceeasi destinatie isi rezerva locurile contra cost.

AutoHop.ro ajuta astfel soferii sa valorifice locurile care le raman libere in masini in momentul in care pornesc la drum si sa castige banii prin ocuparea acestora cu pasageri verificati de pe platforma sa. Beneficiile pentru sofer sunt evidente. Acesta reuseste sa economiseasca din banii pe care ii cheltuieste cu benzina, punand in valoare locurile din masina ramase neocupate.

Pentru pasageri, beneficiile sunt in primul rand legate de confort. Acesta va putea evita, prin folosirea AutoHop.ro, aglomeratia din mijloacele de transport in comun si cozile la bilete si va putea pleca la drum direct de la el de acasa.

De asemenea, AutoHop.ro le promite pasagerilor care ii folosesc serviciile un voiaj placut, in conditii bune si de siguranta, acestia putand verifica dinainte pe platforma profilul celor cu care urmeaza sa plece sa mearga in masina.

AutoHop.ro - comunitatea romanilor care calatoresc frecvent in tara si in Europa.

Niciun comentariu: