marți, 15 aprilie 2014

Castiga coaching cu mine... pe viata! by Dan Luca

Te salut!

Traversam o perioada speciala a anului si tocmai de aceea am cautat sa iti ofer ceva cu adevarat special…

Este pentru prima data cand BONUS-ul pe care il ofer celor care incep in aceasta luna 5AM Coaching, are o valoare de cateva ori mai mare decat programul in sine… 

Nu stiu sa existe ceva similar, insa as fi curios sa aflu parerea ta in legatura cu acest Bonus complet nerezonabil…

Citeste te rog pana la capat sa afli ce ti-am pregatit…

Se implinesc 4 ani de cand m-am dedicat integral rolului de ghid pentru cei care isi doresc sa isi creasca productivitatea fara sa isi piarda echilibrul.

In toata aceasta perioada, am observat ca aceasta calatorie de la ineficienta, dezechilibru si excese la o stare de productivitate, echilibru si armonie se poate face in cateva luni de zile, insa doar atunci cand exista cateva resurse esentiale: 

- o structura clara ca o fundatie a unui zgarie-nor dispusa sa reziste la cutremure de 9 grade pe scare Richter

- o strategie flexibila si fluida ca apa unui fluviu, care ajunge intotdeauna sa se verse in mare chiar daca intalneste munti in cale

- un ghid (coach) ferm si cald in acelasi timp, ferm pentru rezista vocii interioare care negociaza in defavoarea ta si cald pentru a te sprijini cand te resimti dupa o lupta napraznica dusa cu propriile limite

- instrumente de evaluare si automonitorizare care arata exact in fiecare moment starea exploratorului pe drumul ales, similar cu un barometru performant care iti spune presiunea atmosferica in fiecare secunda

Toate aceste resurse (si multe altele) se regasesc in programul de coaching pe care l-am dezvoltat in ultimii 4 ani.

Citeste in continuare cateva rezultate obtinute de cei peste 230 de temerari care au luat aceasta decizie in ultimii ani si au inceput 5AM Coaching: 

- si-au dublat productivitatea (nivel masurat prin chestionarele din capitolul despre Productivitate)

- si-au instalat obiceiuri prin care au obtinut zilnic cresteri cuprinse intre 55% si 190% in energie, claritate si focus (masurate prin Coeficientul de Armonie al Zilei (C.A.Z.) din softul 5am.ro)

- si-au crescut increderea in fortele proprii pana la cel mai inalt nivel de pana acum (nivel masurat prin chestionarele din capitolul despre Stima de Sine)

- si-au clarificat si si-au urmat drumul plin de semnificatie in viata (asa cum a reiesit din evaluarile finale ale programului)

Este un privilegiu sa vezi cum oamenii infloresc si ajung sa isi realizeze vise care la un moment dat pareau imposibile.

Si pentru ca, asa cum am spus, saptamana aceasta este foarte foarte speciala... iti fac...

O oferta Super-Speciala!

Fiecare participant la 5AM Coaching care incepe programul la 26 aprilieprimeste un Super Bonus care consta in Coaching cu mine… pe viata!(am spus adevarul in titlu…)

Mai exact, ca participant, primesti 2 ore de coaching cu mine in fiecare an… de acum si pana la adanci batraneti…

Prima ora de coaching din fiecare an o vom avea la inceputul lunii ianuarie pentru a planifica in cel mai bun mod anul care incepe.

A doua ora de coaching o vom avea la momentul ales de tine: fie pentru a rezolva o urgenta, fie pentru a explora o oportunitate sau pentru a genera resursele necesare finalizarii unui proiect dificil.

Este modul meu preferat prin care te insotesc pe drumul tau de-a lungul nu doar a 4 luni, ci a zeci de ani.

Unui coach i se mai spune si “prieten profesionist”, insa intr-o “prietenie" pe parcursul a mai multor decenii, legatura care se creeaza este una dincolo de cuvinte…

Nu stiu in acest moment - cand si daca - voi mai oferi aceasta oportunitate.

Sunt dispus sa acord acest Bonus unui numar de 5 persoane, primele care decid sa inceapa programul de coaching la data de 26 aprilie.

Pentru a beneficia de a acest Super Bonus, e nevoie sa tii cont de urmatoarele informatii: 

- Super Bonusul este valabil doar 3 zile, adica pana joi, 17 aprilie la ora 20:00

- Super Bonusul este oferit unui numar maxim de 5 persoane care se inscriu pana joi la ora 20:00 si incep programul in 26 aprilie 2014

Care sunt pasii concreti pentru inscriere si castigarea Super Bonusului? 

1. Intri pe pagina de prezentare a Programului de Coaching 5AMwww.5amcoaching.ro

2. Citesti descrierea programului 5AM pana in subsolul paginii. Iti introduci emailul in formularul care te intreaba daca vrei sa citesti si a doua parte a prezentarii.

3. Dupa ce iti introduci emailul, vei avea acces la toata prezentarea. Citeste te rog descrierea programului pana la final.

4. In partea de jos a ecranului iti va aparea mesajul "Vreau in intru in 5AM Coaching Program". Da click pe butonul portocaliu.

5. Iti va aparea o scurta explicatie a ceea ce urmeaza. Pasul urmator este sa completezi chestionarul cu intrebarile de clarificare. Chestionarul este valid doar daca a fost completat integral.

6. Pentru a obtine Super Bonusul, este necesar ca la ultima intrebare a chestionarului sa imi lasi mesajul "vreau sa fac coaching 2 ore pe an, pe viata "

7. Eu citesc raspunsurile tale si te sun sa agream urmatorii pasi pentru intrarea ta in programul de coaching de la 26 aprilie.

Asta e tot!

Ofera-ti sansa sa traiesti cea mai buna viata pe care o poti trai!

Dan

P.S. Atentie! 

Oferta e valabila doar 3 zile (pana joi 17 aprilie ora 20:00) si se aplica doar primilor 5 care incep programul in 26 aprilie!

www.5amcoaching.ro

Dan

Niciun comentariu: