duminică, 6 aprilie 2014

Mai sunt 9 zile pentru Serendino!

Fundația pentru o societate deschisă va reaminteste cu drag ca mai sunt 9 zile pana cand puteti depune un proiect in cadrul programului Serendino www.serendino.ro

Prin acest program, vrem să ajutăm oamenii inventivi, ca tine, ca tine si... ai inteles, ca cel din fata ecranului, să-și elibereze potențialul lor creator prin găsirea de soluții simple, ce pot fi puse in practică cu costuri mici și care pot contribui cu precădere la îmbunătățirea nivelului de trai al acelora ce se află, cu voia sau fără voia lor, la periferia societății.

Dorim să creăm un cadru în care oamenii creativi să simtă că sunt puși în valoare. În afară de cele 20 de premii, în valoare totală de 20.000 de dolari SUA, pe care le vom decerna, vom finanța 10 idei care prezintă potențialul cel mai ridicat de a fi transformate în afaceri sociale. Bugetul maxim alocat pentru un proiect va fi de 10.000 de dolari SUA, iar scopul finanțării este acela de a le pune în practică. Dacă ideile se dovedesc a fi de succes, Fundația pentru o societate deschisă își propune să le sprijine în continuare, prin investiții directe în dezvoltarea ideilor de afaceri și va asigura cadrul investițional și legal pentru dezvoltarea acestora în parteneriat cu autorii.

Speranța noastră este că vom putea scoate din „sertar” ideile dumneavoastră și le vom putea transforma în întreprinderi profitabile, cu un scop social.

Sursa: Iulian Stoian, Manager proiect

Niciun comentariu: