luni, 28 aprilie 2014

Se intampla pe 29 aprilie.

Valentin,

Maine deschid portile pentru inscriere la programul Speaker Elite, cu care iti dublezi competenta de prezentari cu public oricare ar fi grupul in fata caruia vorbesti.

Iti scriu pentru ca te afli printre cei care au vizionat seria de video-cursuri gratuite, asa ca vreau sa ai prioritate la inscriere.

Numarul de locuri este limitat in fiecare din cele 9 orase unde se desfasoara cursul, pentru ca fiecare participant are nevoie de multiple ocazii in care sa faca prezentari.

Vreau sa ai acces prioritar la program, asa ca te rog sa profiti de acest anunt !

Urmareste VIDEO-ul de prezentare si toate detaliile programului la acest link:
:: VIDEO-ul de prezentare ::

Acest program contine EXACT ce ai nevoie ca sa faci prezentari de calitate indiferent de NIVELUL de la care pornesti !

Inca de la inceput explic de ce este mai bine sa inveti din start ce fac expertii, in loc sa te chinui sa castigi experienta pe cont propriu.

Cele trei module ale programului sunt descrise integral aici:
:: programul Speaker Elite ::

In plus, SPEAKER ELITE este conceput pentru prezentarile de business, management sau vanzari, nu pentru speakeri profesionisti.

A fi un speaker de elita este competenta profesionala care iti aduce maximum de vizibilitate si te pozitioneaza ideal ca sa evoluezi in cariera !

Pretul ?
...este ridicol pentru valoarea pe care o ofera acest program !

In plus, iti garantez ca este cel mai bun program de practica pe care l-am conceput in cariera mea si te va ajuta garantat sa iti dublezi competenta ca speaker !

Sper sa te inscrii si sa prinzi un loc !

Te astept cu drag !
Andy

Niciun comentariu: