sâmbătă, 28 iunie 2014

ANAF a modificat formularele mai multor decizii de impunere.

Potrivit Ordinului ANAF nr. 1.672/2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 462 din 24 iunie si care a intrat in vigoare la aceeasi data, deciziile de impunere pe care Fiscul le transmite persoanelor fizice s-au modificat. Este vorba despre formularele privind impozitul pe venit si contributiile sociale.

Mai exact, prin ordinul ANAF nr. 1.672/2014 au fost modificate urmatoarele formulare:
  • 250 – Decizie de impunere anuala pentru veniturile realizate din Romania de persoanele fizice,
  • 251 – Decizie de impunere anuala pentru veniturile realizate din strainatate de persoanele fizice,
  • 260 – Decizie de impunere privind platile anticipate cu titlu de impozit pe venit/contributii de asigurari sociale de sanatate, precum si privind obligatiile de plata cu titlu de contributii de asigurari sociale
  • 630 – Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate
  • 650 – Decizie de impunere privind platile anticipate cu titlu de contributii de asigurari sociale de sanatate pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor.
Reprezentantii ministerului Finantelor au precizat inca de la sfarsitul lunii mai ca va fi publicat un nou model de decizie de impunere, care va contine elemente noi, se arata intr-un comunicat remis recent redactiei.

Conform anuntului de la acea data, pe fiecare obligatie de plata urma sa fie tiparit contul IBAN, in care trebuie efectuata plata, impreuna cu codul de bare, iar pe verso urmau sa fie trecute informatii privind modalitatile de plata.

Niciun comentariu: