duminică, 8 iunie 2014

Chiar se poate scăpa GRATUIT de deșeurile electrocasnice fără a părăsi domiciliul?!

Un român consumă, în medie, 8 baterii pe an. Pe lângă acestea, cu toţii avem aparate electrice sau electrocasnice care se strică sau pe care nu le mai folosim. Tot ce se bagă în priză sau funcţionează pe baterii, inclusiv becuri sau neoane, şi nu mai funcţionează, reprezintă deşeuri electrice şi electronice (DEEE).
Ca să scapi corect şi uşor de ele, ai acum la dispoziţie un serviciu naţional destinat tuturor românilor interesaţi să ofere un exemplu celor din jur, contribuind la protejarea mediului înconjurător prin colectarea selectivă a deşeurilor electrice.
TelVerde 0800 444 800 este serviciul tău de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie, a DEEE!TelVerde 0800 444 800 nu este doar un număr de telefon la care poţi afla informaţii despre unde și cum te poți debarasa de deșeurile electrice, unde există puncte de colectarecând și unde sunt zile de colectare în localitatea ta, precum și alte informații despre colectarea DEEE.
La TelVerde 0800 444 800 suni gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, zilnic între 9.00-17.00, soliciţipreluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie a deşeurilor electrice, iar echipa locală RoRec vine şi ridică deşeurile, transportul fiind gratuit.
Comenzile înregistrate în call-center sunt onorate lunar, iar reprezentantul local va stabili împreună cu tine ziua şi intervalul orar în care va avea loc ridicarea deşeurilor. Tot ce trebuie să faci este să suni la TelVerde 0800 444 800 – un apel gratuit la un mediu curat!

Niciun comentariu: