marți, 10 iunie 2014

Descopera lumea plina de eleganta, dar puternica a Pilates-ului in intervalul magic 21 - 22 iunie.

Un comentariu:

Valentin Duran spunea...

Geo Bogdan, Co-Fondatorul AFP, preciza faptul ca "Toti cunosc povestea...Joseph Pilates,omul care a conectat nucleul corpului cu intreaga functionalitate biomecanica,omul care a inventat the REFORMER pentru a reabilita ranitii in primul razboi mondial,omul care a inteles si aplicat cel cel mai bine antrenamentul FUNCTIONAL!

In 21 de ani de cand ma aflu in industria de health& fitness,am studiat,practicat, predat si inteles ce inseamna PILATES...inseamna fundatia unui corp sanatos,echilibrul postural care contribuie la HOMEOSTAZA corpului nostru, si mult mai mult.

Intr-o avalansa de confuzie si antrenori/profesori incomplet educati,unde world wide industria de fitness a folosit acest minunat concept pentru a crea "sorcove" de marketing( yogalates,bosu pilates,cardiolates etc..) unde cuvantul PILATES si-a pierdut din CLARITATEA EDUCATIONALA si a generat mediocritate, a existat o persoana,un om pe care am avut privilegiul sa-l cunosc...un om care m-a invatat ca in spatele oricarei forma de sport,educatie biomecanica,performanta,recuperare,etc..trebuie sa existe ECHILIBRU... un om care a folosit principiile PILATES ca bodybuilder profesionist,un om care m-a adus cu picioarele pe pamant..omul care mi-a spus..."indiferent ca faci hipertrofie,atletism,zumba,yoga,cycling..trebuie sa cunosti PILATES....un om cu un bagaj de cunostinte incredibil si un bun simt din alta lume,un om plin de energie,frumusete si vitalitate.

Cu mare bucurie,emotie si mandrie, academia de fitness PROZONE va invita la primul workshop de PILATES predat in Romania,si va face cunostinta cu magicul Max Rattta!

Weekend-ul 21-22 iunie va fi o explozie de informatie CLARA, entertainment si antrenamente intense,va fi o continuitate logica a workshop-ului de FUNCTIONAL STRENGHT-EVOLUTION, promitem o experienta UNICA!"