luni, 16 iunie 2014

nu rata webinarul gratuit cu Tosin Ogunnusi ..

Salutare,

Daca ti-au placut filmele cu Tosin Ogunnusi, atunci vei aprecia cu adevarat sa discuti cu el si sa-l intrebi orice iti trece prin minte.
Tocmai am reusit sa-l conving sa ne tina un webinar despre cum poti deveni un speaker de succes.

Asta inseamna ca vei avea oportunitatea sa comunici cu el live, sa-l asculti in timp ce livreaza metoda lui de performanta, si sa-i pui orice intrebare doresti.

Mai tii minte in prezentarile video cand Tosin vorbea intr-un exemplu despre modelul lui "See the Way, Choose the Way, Learn the Way, Live the Way?"

Exact despre asta o sa vorbeasca in webinarul ce va avea loc luni, 16 iunie, de la ora 21:00. Sunt 4 lucruri critice pe care orice speaker are nevoie sa le stie pentru a fi cel mai bun din industria lui.

Ai acum ocazia sa il intalnesti live pe cel mai bun Empowerment coach din UK, gratuit! Lucrurile pe care ni le va transmite nu sunt disponibile in alta parte, deoarece metodologia lui este unica.

Inca ceva: in timpul webinarului Tosin va oferi premiu o sesiune gratuita de mentorat pe care o va tine timp de 3 luni cu unul din participanti!

Doar acest mentorat valoreaza peste 300 de lire sterline, pentru ca Tosin va ghida acea persoana pas cu pas, timp de 3 luni, pentru a-si creste afacerea si expertiza.

Nu vrei sa ratezi acest eveniment, inregistreaza-te aici:
https://attendee.gotowebinar.com/register/7002528232620539649
Sunt DOAR 100 de locuri disponibile la webinar, si am trimis deja acest email la peste 2800 de oameni.

Te astept luni seara, de la ora 21:00! Pana atunci, pregateste orice intrebare ai despre evenimentul live care va avea loc pe 20,21 si 22 iunie, in Bucuresti - orice neclaritate va fi adresata personal de Tosin.

Cu respect,
Dragos Stoian

Trainer, speaker si blogger

www.dragosstoian.ro
www.obiceiurilemaiestriei.ro

Niciun comentariu: