miercuri, 18 iunie 2014

Webinar de marketing online pentru ONG-uri: Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords?

Stiati ca organizatia voastra neguvernamentala poate avea un buget anul de 120.000 $ pentru promovare online pe Google? Este vorba despre Google AdGrants, disponibile acum si in Romania.

Participa la cele doua traininguri online organizate de TechSoup Romania si 2Parale cu sprijinul ProVobis si invata ”Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords”.

Trainingurile “Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords” fac parte din Scoala de Marketing Online pentru ONG-uri, o initiativa TechSoup care isi propune sa va ajute sa invatati si mai multe despre cum puteti sa promovati mai bine activitatea organizatiei voastre.

La finalul celor doua cursuri, veti avea de realizat o tema. In urma participarii la cele doua traininguri online si rezolvarea temei propuse, veti primi o diploma de atestare a participarii la trainingurile noastre.

Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords (07-08 iulie 2014, ora 18:00). Inscrieri aici - https://attendee.gotowebinar.com/register/8390959630272620802

In cadrul webinariilor vei invata despre:
  • Ce inseamna Google AdGrants
  • Cum stabilesti profilului corect al audientei tale
  • Cum stabilesti obiective masurabile pentru o campanie de promovare online
  • Tips & tricks pentru metode de targhetare prin Google AdWords
  • Sfaturi practice pentru crearea unei campanii in reteaua de cautare Google
  • Ce inseamna o campanie de display in reteaua Google
  • Remarketing si cookies sau cum sa-ti aduci inapoi vizitatorii pe site
  • YouTube - beneficiile celei mai mari retele de video sharing

Despre trainer - Cristian Ignat, 2 Parale
Cristian Ignat conduce divizia specializata de Pay Per Click din 2Parale, agentie Platinum Google Engage. Are o experienta de mai bine de 7 ani in marketingul online si contribuie activ la popularizarea domeniului pe piata romaneasca, fiind printre primii traineri din Romania certificati in Google AdWords.

Aceste traininguri sunt organizate gratuite de catre Asociatia TechSoup Romania pentru organizatiile membre in comunitatea TechSoup. Daca organizatia pe care o reprezentanti este deja membra in TechSoup, va puteti inscrie la ambele traininguri online aici.

Nu esti inca membru in TechSoup? Inscrie-ti organizatia gratuita, urmand cativa pasi simpli si participa la training - https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup

Puteti verifica daca organizatia dumneavoastra este membra in TechSoup printr-un e-mail la contact@techsoup.ro

Niciun comentariu: