duminică, 20 iulie 2014

15 lei + TVA lunar si ai acces la continut practic evaluat la peste 1.900 lei ..Atunci cand am pornit SuperLege.ro, am considerat ca serviciul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Abonatul sa primeasca un serviciu cu o valoare de cel putin 10 ori mai mare decat pretul platit. Pornind de la acest punct, am stailit ca SuperLege trebuie sa contina materiale explicative practice si modele de acte si contracte a caror valoare cumulata de piata sa depaseasca de 10 ori valoarea abonamentului anual. Asa ca astazi avem peste 500 de pagini de explicatii practice (cu o valoare cumulata de piata de peste 1000 ron), sute de modele de acte si contracte (cu o valoare cumulata de piata de peste 900 ron). Si adaugam continut nou constant.

2. Materiale explicative orientate spre aplicare practica, nu spre discutii teoretice. Atunci cand am conceput continutul explicat, am stabilit foarte clar ca el trebuie sa raspunda unui numar de peste 1000 de intrebari practice din diferite zone ale vietii juridice, fiscale sau de afaceri din Romania.

3. Pachet complet = Explicatii + Modele + Legislatie. Pentru ca experienta AvocatNet.ro din ultimii 13 ani ne-a aratat ca oamenii au nevoie si de legislatie, am conceput SuperLege ca pe un pachet complex de explicatii practice + modele utile + legislatia Romaniei (integral + legi relevante actualizate).

4. 190 ron + TVA / an - SuperLege accesibil. Toate studiile noastre de dinainte de lansare ne-au aratat ca una dintre dorintele cele mai importante ale cititorilor AvocatNet.ro este legata de pretul accesibil al unui astfel de produs. Asa ca am automatizat multe procese interne si am actualizat doar legislatia relevanta (la cerere, actualizam si alte acte normative), astfel incat costul de productie sa fie unul care sa ne permita sa oferim serviciul la preturi accesibile.

5. Acces la Biblioteca Digitala Hamangiu, in varianta SuperLege Premium - 690 ron + TVA / an. Pentru doritori, am dezvoltat un parteneriat cu Editura Hamangiu, care ne-a pus la dispozitie accesul la Colectia Business a Bibliotecii sale Digitale (dreptul muncii, drept financiar fiscal, dreptul afacerilor, jurisprudenta etc).

Rezerva abonament SuperLege Accesibil 190 ron + TVA / an

Rezerva abonament SuperLege Premium 690 ron + TVA / an

Niciun comentariu: