duminică, 20 iulie 2014

Din 15 iulie, consumul de apă se poate declara pe mobil.

Consumul de apă rece și caldă se poate declara pe telefonul mobil.

Startup-ul românesc DAS DATA a lansat la inceputul lunii iulie 2014 platforma de achiziții de date pentru utilități www.conducta.ro, prima de acest fel din România.

Stocarea datelor se va face direct în ”cloud”, ceea ce înseamnă scalabilitate, stabilitate și costuri reduse de implementare.

"Un consum rațional cu mai puține pierderi pe rețea ar fi chiar indicat. Ne dorim ca prin Conducta, apa să se poată măsura, în timp real, de la sursă până la consumatorul final, cum e și firesc" preciza Marius Dima, director general al DAS DATA.


Conducta.ro simplifică modalitatea prin care se declară consumul utilitatilor si permite integrare directă cu echipamentele de masură a consumului, atat rezidentiale cât și cele industriale. În acest fel, pierderile pe rețea se identifică rapid, iar valoarea facturilor la utilități vor scădea. Integrarea dispozitivelor mobile în cadrul acestui proiect este cel mai important factor, raportarea făcându-se în materie de secunde, în comparație cu procedura curentă cu o durată de procesare întarziată.

Conducta.ro este un proiect functional lansat în varianta private beta și se poate testa gratuit online la www.conducta.ro

Niciun comentariu: