duminică, 20 iulie 2014

Manualul amantului perfect.

Autorul Robert Dubois a ajuns în România cu romanul său de debut, “Manualul amantului perfect”, lucrare descrisă ca fiind "controversată, onestă și deconcerntrant de sinceră".

Debutul scriitorului Robert Dubois, este o operă literară în două etape, scrisă pentru orice bărbat ce dorește să găsească femeia visurilor lui. Este un roman sincer și direct, care a stârnit controverse în Europa și America. Este bazat pe experiența de viață a autorului, un bărbat carismatic, care și-a petrecut mai bine de douăzeci de ani rafinându-și abilitățile de iubit.

“Timp de mai bine de 20 de ani mi-am dedicat timpul, viaţa personală, femeilor altor bărbaţi. Şi am marea satisfacţie că, fără nici o excepţie, familiile lor nu s-au destrămat. Am încercat mereu să mă expun obiectiv la orice problemă de cuplu care îmi era prezentată şi am reuşit în majoritatea cazurilor să ofer un răspuns contructiv. Nu am încurajat niciodată divorţul, dimpotrivă. Întotdeauna, atunci când o femeie se regăsea, puneam punct relaţiei şi mergeam mai departe. Am fost nevoit doar în câteva cazuri să închei o relaţie din alte motive, cum ar fi dorinţa unor femei de a avea controlul asupra mea sau, mai rău, care doreau să divorţeze pentru a fi cu mine.”, spune autorul.

Dubois susține că femeia trebuie iubită, tratată cu respect și cu multă răbdare, motive pentru care prima parte a romanului său este dedicată regulilor și sfaturilor practice de seducție. El creionează un stil de conduită masculină cu exemple elecvonte unui iubit modern, care demontează mitul potrivit căruia numai bărbații tip Adonis pot cuceri femei frumoase.

În a doua parte a cărții sale, Dubois povestește clipe edificatoare cu diversele femei din viața sa, cum s-a comportat cu ele, prin ce situații a trecut și cum a ajuns să trăiască povești de dragoste frumoase fără complicații sau repercursiuni dureroase.

Niciun comentariu: