miercuri, 23 iulie 2014

Workshopuri Internaţionale de Film la Brasov 4 - 14 septembrie 2014 ...

Din anul 2012, Studioul Internaţional de Film "Braşov Film Center" oferă cursuri gratuite de film, în limba engleză, celor care doresc să urmeze o carieră în industria cinematografică internaţională.

Dintre studenţii care au participat la aceste cursuri în anii anteriori, câtiva din ei sunt deja angajaţi de către "Brasov Film Center" şi sunt platiţi între €75 si €300 de Euro pe fiecare zi de filmare.

În cea de a treia ediţie a Workshop-urilor anul acesta, cursurile vor avea loc în perioada 4 - 14 septembrie la Braşov.

Înregistrarea estre gratuită şi se poate face până în data de 15 august. Participarea este gratuită.

Detalii: http://www.rollywood.org/Workshops.html

Workshop-urile au ca scop să ofere participanţilor pregătirea şi informaţiile de bază necesare pentru a deveni actori, regizori, producători şi scenarişti de film la un nivel internaţional.

Workshop-urile durează 11 zile. Studenţii de peste hotare sunt bineveniţi.

Prioritate au tinerii talentaţi din Transilvania. Limitele de vârstă sunt 13 şi 21 de ani inclusiv. Absolvenţii acestui curs vor primi un Certificat de participare.

Scopul Studioului de Film din Braşov (Braşov Film Center) este de a oferi acestora, atunci când este posibil, o activitate remunerată pe platoul de filmare al producţiilor sale după absolvirea cu succes a cursurilor. În plus, li se oferă posibilitatea de a participa la festivalul Braşov International Film Festival & Market (4 - 14 septembrie) www.brasovfilmfestival.com, având astfel oportunitatea de a întâlni personalităţi din domeniul filmului şi al mass-mediei.

Directorul de film Bruno Pischiutta este profesorul principal al cursului International Film Workshops. De asemenea, pe durata Festivalului, studenţii pot beneficia de informaţii oferite de profesionişti onorabili din domeniul cinematografic.

Contact: Brasov Film Center s.r.l. | info@rollywood.org | 07-2196-5886

Niciun comentariu: