duminică, 10 august 2014

I-DRPCIV.ro isi sarbatoreste prima aniversare ..

I-DRPCIV.ro - mai mult decat un site de chestionare online

I-DRPCIV.ro a pornit de la ideea de simplu site pentru completarea de chestionare DRPCIV online. In prima sa varianta avea o interfata simpla, usor de utilizat, fara prea multe elemente care sa distraga atentia si se baza in principal pe calitatea testelor care contin doar intrebari oficiale si care sunt temporizate pentru a simula perfect atmosfera din timpul examenelor. Modul de completare al testelor nu s-a schimbat si nici usurinta de folosinta, insa de-a lungul primului an de activitate si odata cu cresterea numarului de utilizatori unici a inceput sa fie adaugata treptat informatie utila.

I-DRPCIV.ro s-a schimbat pentru a raspunde feedback-ului primit de la utilizatorii fideli, iar administratorii promit ca nu se vor opri din a modifica, adauga si imbunatati site-ul pentru ca un portal cu informatie de calitate din acest domeniu trebuie sa tine constant pasul cu modificarile aduse legislatiei.

Treptat, pe I-DRPCIV.ro au fost adaugate informatii legate de categoriile permisului de conducere si modul de obtinere a acestora, filmulete tutorial care invata soferii cum sa completeze aceste teste online si o categorie speciala de stiri din domeniu.

Stirile de pe I-DRPCIV.ro
Administratorii I-DRPCIV.ro inteleg ca a tine pasul cu noutatile legislative si prevederile legate de sustinerea examenelor auto este la fel de importanta ca pregatirea in sine. Categoria de stiri de pe I-DRPCIV.ro acopera subiecte de interes pentru cei care urmeaza sa isi ia permisul de conducere, dar si pentru soferii care detin deja permis de conducere dar care nu tin pasul cu schimbarile in materie de Cod Rutier.

I-DRPCIV.ro a urmarit sa isi tina utilizatorii mereu informati, in mod special ca lansarea site-ului a coincis cu perioada lansarii proiectului de lege prin care se dorea modificare Codului Rutier si a amenzilor aplicabile pentru diverse contraventii.

Sectiunea de stiri de pe I-DRPCIV.ro continua sa aduca utilizatorilor stiri de actualitate legate de procedurile pentru obtinerea permisului, Codul Rutier, stiri legate de scolile de soferi si alte informatii utile.

Chestionare DRPCIV pe I-DRPCIV.ro
I-DRPCIV.ro a fost realizat pentru a deveni sursa numarul 1 online pentru completarea de teste DRPCIV care sa fie cat mai apropiate de cele cu care viitorii soferi se pot intalni la examen. Aplicatia DRPCIV disponibila pe site simuleaza intocmai conditiile de examen teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi folosind aceeasi formula, lista de intrebari aprobata oficial si timpul limita pentru rezolvarea acestora.

Conform statisticilor, cei care apeleaza la chestionare auto DRPCIV pentru a se pregati si a-si testa cunostintele inainte de examenul teoretic pentru obtinerea permisului au o pondere mai mare de reusita si promovare din prima incercare. Utilizatorii multumiti I-DRPCIV.ro o confirma.

Niciun comentariu: