duminică, 10 august 2014

O nouă televiziune s-a născut: ROYAL TV.

Ca un copil care privește cu ochi mari și plini de speranțe lumea în care abia a intrat, Royal TV încearcă acum primii săi pași. De fapt, deja i-a și făcut. A pornit la drum ca orice copil sau tânăr, fascinat de calculator și de lumea Internetului, ce îi poate duce pașii, oricând, către dumneavoastră.

A pornit cu mai mici sau mai mari ezitări, dar și cu reușite ce sunt și trebuie să fie din ce în ce mai semnificative. De la astfel de reușite primim și noi curajul de a anunța nașterea Royal TV, foarte recentă de altfel, către reprezentanții presei, pe care nu îi considerăm concurenți, ci prieteni și colegi.

Dacă noi vom contribui împreună cu dumneavoastră, nu neapărat la o lume mai bună - pentru că nu suntem încă suficient de puternici pentru așa ceva - dar măcar la încurajarea a tot ce este bun și autentic în România pe care o iubim necondiționat , într-o societate nobilă prin gânduri, fapte și aspirații, atunci vom fi cu adevărat fericiți.

Alăturat vă trimitem și link-ul către mesajul de pace și armonie al Domnului Dieter Stanzeleit , fiul Regelui Mihai de România:
http://www.royaltv.ro/multimedia/mesajul-de-pace-al-dl-dieter-stanzeleit/

ROYAL TV- Pentru tine într-o societate nobilă

Niciun comentariu: