luni, 22 septembrie 2014

Bucură-te de cel mai mare eveniment al anului: Hot Yoga Intensive Workshop!

Pregăteşte-te de o experienţă unică! Master Trainerul Geo Bogdan aduce, pentru prima oară în România, Magia practicii de Hot Yoga! 

Creată de celebrul Guru indian Bikram Choudry, această clasă a făcut furori pe tot globul fiind practicată religios în sute de ţări. Având intenţia de a studia în Los Angeles la academia Bikram, Geo a renunţat datorită clauzei contractuale în care dobândirea acreditării ca Bikram teacher implică renunţarea la orice altă practică fitness în afară de Bikram. 

Fiind martor la uriaşele beneficii pe care această practică le aducea, Geo a studiat ca autodidact, asanele predate în Hot Yoga, şi este primul trainer din ţară care a predat cu succes această disciplină. Atipic multor stiluri, Hot Yoga nu tranzitează poziţiile, fiecare asană fiind luată individual şi descrisă în lux de amănunte până la execuţia perfectă. Clasa este practicată într-o cameră încălzită la aproximativ 40 de grade Celsius şi durează o oră şi 30 de minute. Prezenţa căldurii intense permite corpului să beneficieze de execuţia unor poziţii care nu ar putea fi efectuate în condiţii normale de temperatură. Din toate practicile de fitness, Geo spune cu convingere că Hot Yoga are cele mai multe beneficii asupra corpului şi minţii umane, printre ele numărându-se: detoxifierea corpului, drastică îmbunătăţire a flexibilităţii, a mobilităţii articulaţiilor, tonus muscular şi elasticitatea pielii, eliminarea stresului, corectarea posturii şi multe altele.

Workshop-ul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 18 - 19 octombrie 2014, şi va include două Hot Yoga master classes precum şi descrierea în amănunt a celor 26 de asane care au făcut această practică incredibil de eficientă şi populară! 

Do not miss this life changing experience! 

Niciun comentariu: