marți, 9 septembrie 2014

Incepe toamna creativa pentru bloggeri, in competitia SuperBlog 2014.

Cea mai longeviva competitie de blogging din Romania, SuperBlog, continua sa provoace creativitatea bloggerilor intr-o noua editie, cea de-a noua din istoria proiectului. Inscrierile au inceput luni, 1 septembrie a.c., si in primele zile deja s-au aliniat la start peste 80 de bloguri. Participantii vor avea prilejul sa-si demonstreze creativitatea in probe dintre cele mai diverse incepand cu 1 octombrie 2014.

Lansat in toamna anului 2008, SuperBlog numara deja 8 editii incheiate, peste 1300 de participanti si mai bine de 18.000 de articole scrise. Avand ca obiectiv descoperirea si sustinerea talentelor din blogosfera, competitia se adreseaza tuturor blogurilor in limba romana, indiferent de vechimea, traficul sau tematica acestora. Singura cerinta este creativitatea, pe care participantii sunt invitati sa o demonstreze in probe optionale pe teme dintre cele mai diverse, de la domeniul auto sau IT pana la carti, produse alimentare, cosmetice, servicii turistice, produse de curatenie, birotica etc.

Cum articolele sunt jurizate chiar de catre reprezentantii de marketing / PR ai sponsorilor care propun probele in cadrul competitiei, bloggerii participanti au sansa de a se face remarcati, de a-si testa limitele si de a-si imbunatati aptitudinile de comunicatori online. La final, bloggerii sunt recompensati, in functie de locul ocupat in clasament, cu premii in bani, in produse sau servicii, a caror valoare totala depaseste, in editia de toamna aceasta, 22.000 lei.

SuperBlog 2014 se va desfasura in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a.c.

Detalii suplimentare, regulamentul de participare si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Niciun comentariu: