sâmbătă, 4 octombrie 2014

Andy Szekely: Vino la conferinta noastra!

Salut,


Esti invitatul meu si al prietenilor mei, bootcamperii 2014, la al doilea seminar al nostru din aceasta toamna. Hai si tu alaturi de noi! E o sansa perfecta si pentru tine sa-i cunosti pe cei care anul acesta au reusit sa performeze.

Vino pe 10 octombrie la Hotel Marshal Garden, sala Panoramic, intre orele 14.00-21.00. 


Despre ce este vorba? Despre emotii! De multe ori ne „iau pe sus” si uitam contextul in care ne aflam sau persoana in fata careia ne declansam acele emotii puternice. Se pot citi aceste emotii, putem invata cum sa le recunoastem si cum sa actionam cand apar?

Sigur ca da! E ca atunci cand nu inveti deodata scrisul si cititul, ci litera cu litera.

Ce facem insa atunci cand emotiile interne nu ne lasa sa exprimam onest ceea ce simtim fata de cel din fata noastra. Asertivitatea se refera la a fi aliniat eu cu mine insumi si a-i transmite celui din fata mea lucruri care ma deranjeaza, tinand cont de reactia lui si fara a incerca sa-l domin psihic, emotional sau fizic.

In plus, vei avea ocazia sa-i cunosti pe facilitatorii nostri de Bootcamp Simona Straut si Irina Vasilescu si pe bootcamperii nostri, Roberta Ioachim si Bogdan Grosu.

Vei interactiona cu toti bootcamperii si iti va fi mai usor sa alegi daca vrei sa devii bootcamper in 2015. Vom fi din nou alaturi intr-un cadru familiar si vom avea cu totii ocazia sa invatam, sa impartasim experiente noi si sa ne cunoastem.

Rezerva-ti un loc aici.

BINE DE STIUT! Fiindca ne esti aproape de mult timp, iti acordam o reducere de fidelitate. In loc de 440 lei, te asteptam cu pretul de 250. Doar mentioneaza codul BiletAndy si noi te vom inscrie cu acest pret preferential.

Te asteptam!
Andy si Echipa AS

Niciun comentariu: