luni, 13 octombrie 2014

Doar pentru cei interesati de investitii ...

Te salut,

Ti-am spus acum 2 saptamani ca l-am invitat la Cluj pe Robert Rolih, un expert din zona investitiilor pe care mi l-a recomandat Brian Tracy.

Asa cum ti-am promis atunci, am revenit sa iti ofer mai multe detalii despre eveniment si despre Robert.

Inainte de asta, as vrea sa iti spun cateva lucruri despre "relatia mea cu banii", ca sa intelegi mai bine de ce organizam aceste eveniment.

Dupa cum probabil observi, afacerile noastre cresc vazand cu ochii si rezultatele, inclusiv cele financiare, sunt frumoase.
Au fost cateva etape in viata mea (d.p.d.v. financiar) care au testat la maxim flexibilitatea si rabdarea mea.

In primii ani de afaceri am avut perioada de SUPRAVIETUIRE.

Singurul meu scop financiar era sa nu "mor".

A fost cea mai grea perioada si, daca treci pe acolo, pot sa iti spun ca pare un tunel fara capat. Dar nu este.

Mai apoi a venit momentul STABILITATII.

Aceea perioada in care incasam suficienti bani ca sa traim stabil si sa nu fie nevoie sa ma stresez de fiecare data cand se apropia data de 25 a lunii.

Am depasit si acel moment si am ajuns in perioada ECONOMISIRII.

Am inceput sa pun banuti deoparte pentru confortul meu financiar. Tinta a fost sa economisesc suficient incat, daca ma opresc din munca, sa pot trai cel putin un an cu stilul de viata actual.

In momentul in care m-am vazut cu bani in cont, au inceput sa apara tot felul de "oportunitati" de investitii.

Imobiliare, actiuni, firme si alte forme de a "pune banii la lucru". :)

Insa, in afara de investitii in firme, nu am avut curajul sa misc nimic.

Frica aceasta vine din lipsa de cunostinte. Daca as sti sa investesc pe bursa, probabil ca as face-o. Dar nestiind, imi este frica sa pierd banii.

Din fericire, frica mea are solutie: Nu stii? Inveti. :)

Asa am inceput sa caut informatii despre acest subiect. Si pentru ca orice samanta plantata, da la un moment dat rod, Brian mi l-a recomandat pe Robert la momentul potrivit. :)

Daca as fi putut sa invat aceste lucruri inca de la inceput era excelent, dar nici acum nu e tarziu.

Daca ai bani pusi "la ciorap" (mult sau putin) si vrei sa investesti, aceste informatii te vor ajuta si pe tine. Daca vrei in viitor sa faci acest pas, iti recomand sa inveti cat mai repede.

Despre Robert si seminar
Motivul pentru care Brian l-a recomandat cu atat de multa incredere a fost acela ca Robert vorbeste despre domeniul investitiilor in urma unei experiente reale si dureroase. Sincer, asta m-a convins cel mai mult si pe mine, astfel incat i-am propus sa vina in Romania.

Seminarul va avea loc in 13 Noiembrie si vom invata de la Robert in ce sa investim astfel incat sa ii depasim pe 95% din investitori, avand siguranta ca nu vom pierde banii investiti.

Robert este primul coach acreditat de Brian Tracy in Europa si partener de afaceri cu acesta, a sustinut evenimente in peste 10 tari si a colaborat in diverse proiecte cu traineri renumiti din domeniul dezvoltarii personale si de business (Chet Holmes - partenerul de afaceri al lui Tony Robbins, Robert G. Allen, Andy Harrington si altii).

Acum mai bine de 7 ani a avut incredere intr-un agent de investitii care i-a pierdut, cu gratie, toti banii investiti - mai mult de 100.000 de Euro, in total.

Din acel moment a inceput sa studieze partea mai putin vazuta a domeniului financiar si a hotarat sa impartaseasca experienta lui cat mai multor persoane posibil. Practic, si-a dedicat viata acestui domeniu.

De ce? Pentru ca atunci cand treci printr-o experienta negativa si reusesti sa gasesti modalitati prin care poti sa eviti acea “durere”, ceva in tine se schimba si simti ca vrei sa dai insemnatate acelei experiente.

Si de cele mai multe ori iti dai seama ca aceea este chemarea ta si cariera pe care vrei sa o urmezi.

Am devenit usor emotional :), dar m-a impresionat sincer experienta lui Robert si cum a reusit sa se redreseze si sa faca din asta o modalitate prin care ajuta oamenii. Doar in 2013, peste 7500 de persoane au participat la seminariile si workshop-urile lui Robert.

Unul dintre participanti i-a scris:
“Folosind sfaturile si sistemul de la seminar si jucand exact dupa regulile pe care le-am invatat, am adus un profit de 38,1% in 4 luni.” - Andrej Stesl, Director fundatie umanitara

De ce e potrivit pentru tine acest seminar?
Acest seminar este potrivit pentru tine doar daca iti doresti sa castigi bani pasiv din investitii fara sa risti banii investiti si fara sa dai cea mai mare parte celor care iti “administreaza” investitia (fonduri de pensii, de asigurari, consultanti financiari etc).

Mai multe detalii despre eveniment si rezervarea locului aici.

Care este investitia ta?Seminarul costa in mod normal 98 de Euro pentru pachetul Standard si 198 de Euro pentru cel VIP.

Dar, asa cum ti-am spus data trecuta, pentru ca faci parte din aceasta comunitate si, cel mai probabil ai fost clientul meu macar o data, pentru tine am o surpriza.

Foloseste codul LSS1 si ai acces GRATUIT la pachetul Standard. Iar pentru cel VIP platesti doar 58 de euro.

Intra aici si rezerva locuri pentru tine si prieteni despre care stii ca ii intereseaza acest domeniu.

Seminarul este foarte valoros si vei pleca cu claritate si informatii pretioase pentru viata ta financiara.
Voi fi foarte sincer de la inceput si iti spun ca dupa seminar, Robert te va invita la un workshop in care vei putea invata mult mai multe despre cum sa investesti fara pierderi. Va fi, bineinteles, alegerea ta daca vei vrea mai mult sau nu. Oricum, seminarul in sine deja o sa merite investitia de timp.

Motivul pentru care iti spun asta este ca imi place onestitatea si, intrucat locurile sunt limitate, imi doresc sa participe oameni care chiar isi doresc sa investeasca si au nevoie de aceasta cunoastere.

Ne vedem la eveniment!
Lorand (care vrea sa invete despre investitii) Soares Szasz

Niciun comentariu: