luni, 13 octombrie 2014

How to Web 2014. Tendinţe în tehnologie, dezvoltarea de jocuri, product management & investiţii de tip angel.

How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie în Bucureşti.

Ajunsă la ediţia internaţională cu numărul 5, conferinţa are în acest an un format mai complex şi va aduce în discuţie pe scena principală teme precum antreprenoriatul şi tendinţe în tehnologie, în timp ce track-urile specializate vor oferi audienţei oportunitatea de a învăţa mai multe despre dezvoltarea de produse tech, crearea de jocuri, sau bune practici pentru investitorii de tip angel.

Biletele very early bird sunt disponibile pe site-ul evenimentului http://2014.howtoweb.co/tickets/ până miercuri, 22 octombrie.

Conferinţa se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse tech, companiilor de outsourcing interesate de inovaţie, investitorilor şi tuturor celor interesaţi de tehnologie.

Mai multe detalii despre eveniment şi lista vorbitorilor confirmaţi pentru ediţia de anul acesta sunt disponibile online pe site-ul conferinţei http://howtoweb.co

Niciun comentariu: