sâmbătă, 4 octombrie 2014

Mai e o lună până la competiţia de dans a toamnei: Bucharest Dance Festival!

Emoții pentru reprezentanții a peste 60 de școli de dans din toată țara care s-au înscris deja la Bucharest Dance Festival! Mai sunt câteva zile până când se va da start-ul competiției de dans care va cuprinde nu mai puțin de 17 discipline!

Evenimentul va avea loc în perioada 8-9 Noiembrie 2014, la Palatul Național al Copiilor din București.

Concurenții se antrenează ca să impresioneze juriul cu o coregrafie originală, la una dintre următoarele discipline ale competiției: balet, dans contemporan, dans liric, jazz, dansuri folclorice, ballroom show, MTV comercial, dans latin, dans urban, acro dance, BBoyng, step, pom pon, muzical, muzică&dans, număr de producție și open. Premiile puse la bătaie sunt în valoare de 2000 de euro.

Emoțiile pentru concurenți sunt date și de faptul că vor fi notați de un juriu internațional, format din personalități renumite în lumea dansului.

Pe parcursul a celor 2 zile a competiției Bucharest Dance Festival, o echipă formată din profesori, dansatori și coregrafi din diferite colțuri ale lumii, va susține numeroase workshop-uri având ca teme: jazz-ul, baletul, dansul contemporan, musical sau hip hop.

La workshop-uri poate participa oricine este interesat să facă schimb de experiență și de impresii și să învețe lucruri noi de la persoane cu experiență, din lumea dansului. Pentru orar și mai multe detalii, puteți intra aici: http://bucharestdancefestival.com/workshop-uri/

Înscrierile continuă până la 25 octombrie 2014.

Persoanele care vor să se înscrie în competiție o pot face până la data de 25 octombrie 2014.

Înscrierile se fac pe site-ul oficial al evenimentului:

Niciun comentariu: