marți, 25 noiembrie 2014

Comertul Pe Telefoanele Mobile este in Crestere.

Pentru ca numarul telefoanelor inteligente (smartphones) este in crestere, pretul acestora fiind tot mai accesibil, cu siguranta majoritatea dintre acestea intra in piata cu o conexiune la internet, iar studiile arata ca utilizatorii incep sa faca tot mai mult si achizitii prin intermediul acestora. In articolele trecute am vorbit despre aportul telefoanelor mobile in vanzare prin simplu fapt ca lumea cauta informatii instat din marile magazine, cauta informatii locale etc.

Folosind informatii date de Google si cateva exemple din portofoliu nostru, azi am sa-ti prezint cateva informatii concrete pe care le poti analiza si care iti pot trezi interesul de a-ti pregati magazinul pentru dispozitivele mobile, in special telefoanele mobile.

Traficul pe telefoanele mobile
Practic totul incepe de la trafic. Pentru a vinde ai nevoie de vizite in site, iar pentru a avea vanzari prin intermediul telefoanelor mobile, cu siguranta ai nevoie ca utilizatorii acestora sa ajunga in magazinul tau.

Atunci cand facem un studiu de indentificare a cuvintelor cheie pentru campaniile Google AdWords sau pentru optimizarea unui site, vedem si numarul de cautari pentru respectivele cuvinte cheie de pe telefoanele mobile. 

Citeste mai mult pe Silkweb.

Niciun comentariu: