marți, 4 noiembrie 2014

Cum să îţi creşti vânzările în câteva luni? by Lorand Soares-Szasz

Multe persoane care participă la cursurile mele mă întreabă: Cum pot construi o campanie de marketing eficientă, care să îmi crească vânzările?

În continuare vreau să îţi vorbesc despre 3 sfaturi pe care le-am aplicat şi care m-au ajutat să desfăşor campanii de marketing eficiente:

1. Nu împrăştia mesajul tău la toată lumea, du-te direct la cei interesaţi de produsul /serviciul tău.
Nu are rost să dai 200.000 de fluturaşi în centrul oraşului dacă segmentul tău de piaţă sunt studenţii. Mai bine dai 50.000 în campusuri universitare şi alte locuri frecventate de studenţi. Du-te direct la segmentul tău de piaţă!

Care este profilul clientului tău? Ce situaţie socială are, care sunt preferinţele lui? Ce face în timpul liber? Unde îi găseşti cel mai des?

2. Vorbeşte pe limba lor.
Atunci când creezi mesajul pentru potenţialii tăi clienţi, fii cât se poate de direct şi specific. Vorbeşte pe limba clientului tău. Adresează-i mesajul direct lui.

Clienţii trebuie să simtă că acel mesaj este special făcut pentru el. Ba mai mult, el trebuie să aibă reacţie de genul: „Măi, dar de unde mă cunoaşte?”.

3. Transmite-i cât mai repede ce are de câştigat şi ce are de pierdut .
Încă din titlu, prospectul ar trebui să îşi dea seama de beneficiile pe care le are dacă citeşte materialul tău.

Fă o listă cu beneficiile pe care le are dacă achiziţionează un produs / serviciu de la tine.

După ce ai această listă, împarte-o în două: pe de o parte să enumeri ce câştigă dacă cumpără produsele/serviciile tale, iar pe de altă parte ce pierde dacă nu cumpără produsele/serviciile tale. În felul acesta, îi suprinzi şi îi motivezi pe toate tipurile de clienţi, atât cei care acţionează sub impulsul câştigului, cât şi cei care acţionează când se simt în pericol de a pierde.

Nu te concentra pe produsul tău şi firma ta. Nu îl interesează de când ai deschis tu magazinul sau ce nume i-ai pus. Ceea ce gândeşte este: „ce am eu de câştigat dacă voi cumpără de la tine”.

Acestea sunt doar 3 sfaturi simple, dar foarte puternice.

Dacă vrei să înveţi cele mai eficiente metode pentru dezvoltarea unei afaceri direct de la singurul român care a lucrat în cea mai mare firma de business coaching din lume, atunci te aştept cu mare drag la Seminarul GRATUIT: „21 de Metode pentru a creşte Afacerea ta”, probabil cel mai bun seminar de dezvoltare a afacerilor din România.

De ce să investeşti 3 ore din timpul tău şi să participi la acest seminar?
1. Ai dificultăţi cu echipa ta? La seminar vei afla două dintre cele mai puternice strategii pentru a construi o echipă fantastică;

2. Vrei să nu mai cheltuieşti o grămadă de bani pentru campanii de marketing ineficiente? În cadrul acestui seminar vei afla care sunt cele două metode prin care poţi găsi acele strategii de marketing care chiar funcţionează pentru afacerea ta;

3. Vrei să ştii când se termină criză financiară? Participând la seminar o să înveţi să analizezi economia şi să identifici când începe o criză şi când se termină.

4. Vrei să vinzi mai mult şi mai scump decât concurenţa ta? Nu este imposibil, vei reuşi să faci asta aplicând cele două strategii pe care le vei afla şi prin care te poţi diferenţia de concurenţa ta.

5. Vrei să scapi de datorii, de clienţi răi platnici şi stres? Vei învăţa cum să încasezi banii mai repede, astfel încât să poţi plăti salariile şi dările la stat la timp.

6. Vânzările tale cresc puţin, stagnează sau chiar scad? Vei învăţa să foloseşti cea mai puternică strategie pentru creşterea vânzărilor, strategie folosită în cea mai mare firmă de antrenori de afaceri din lume (în care am lucrat) şi cu ajutorul căreia am dublat vânzările clienţilor mei şi firmelor mele;

7. Vrei să înveţi din exemple practice şi să afli idei care sunt testate şi funcţionează garantat în afaceri? La seminar voi prezenta multe exemple şi studii de caz care demonstrează modul în care teoria expusă este aplicabilă şi funcţionează cu succes în domeniul B2B şi B2C.

Aici poţi vedea live o mică parte din acest seminar, probabil cel mai bun seminar de dezvoltare a afacerilor din România.

Vezi aici mărturii video de la cei care au participat la acest seminar.

Când şi unde are loc acest seminar şi unde te înscrii?
Bucureşti
11 Noiembrie 2014 - 10:00-13:00 - 1000 de locuri
11 Noiembrie 2014 - 17:00-20:00 - 1000 de locuri

LOCAŢIA: CRYSTAL PALACE BALLROOMS (sala Bucuresti)
Adresa: Calea Rahovei, nr. 198A, Sector 5.
Pentru hartă, apasă aici!

Participarea este gratuită, dar nu uita, dacă nu te înscrii tu, probabil că o va face concurenţa ta! Locurile sunt limitate!

ÎNSCRIERI:Pentru înscrieri de la ora 10:00, apasă aici!
Pentru înscrieri de la ora 17:00, apasă aici!

„Mult mai bun decat un seminar platit! Felicitari!”
Paul Constantin (Bucuresti)

Te recompensez dacă recomanzi acest seminar:

Dacă ai participat deja şi/sau doreşti să recomanzi altora acest seminar,vei primi automat e-book-ul: “Cei patru piloni ai marketingului de succes” care te va învăţa să foloseşti strategii de marketing care să îţi aducă potenţiali clienţi. Trebuie doar să introduci adresa de mail a unui prieten în formularul de înscriere şi tu vei primi automat pdf-ul cu e-book-ul. Dacă doreşti să recomanzi la mai multe persoane, trimite mai departe invitaţia. E recomandat să trimiţi în primul rând clienţilor tăi, dacă ei devin mai buni şi vând mai mult, e mai bine şi pentru tine. :)

Te aştept la cel mai bun seminar de management, vânzări şi marketing din România, cel puţin aşa spun participanţii. :)

Intenţia mea este să îţi ofer conţinut şi informaţii de calitate despre cum să maximizezi vânzările, marketingul şi în general afacerea ta. Mi-ar face plăcere să continuăm să comunicăm şi să ţinem legătura. Totuşi, dacă tu decizi că nu vrei să mai primeşti mesajele mele, poţi să te dezabonezi aici.
Dacă întâmpini dificultăți scrie-mi pe office@coaching4you.ro.

SC SOARES CONSULTING SRL | RO24778914 | J12/4654/2008 | 

Niciun comentariu: