marți, 4 noiembrie 2014

Henri AppPort, prima aplicaţie de mobil destinată pasagerilor aeroportului Henri Coandă.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi Alpha Rocas România au lansat, în premieră, Henri AppPort, prima aplicaţie de mobil destinată pasagerilor care utilizează serviciile Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, cel mai tranzitat aeroport din România, cu un trafic mediu de 22.000 de pasageri zilnic.

Aplicaţia este disponibilă gratuit şi îi oferă utilizatorului posibilitatea de a urmări cursa aeriană de care este interesat pe telefonul mobil. În plus, acesta primeşte notificări în timp real odată ce situaţia zborului se modifică (check-in deschis; boarding etc.). Astfel, călătorul este pregătit de îmbarcare în orice moment şi indiferent de locul unde se află în aeroport.

Mai mult, Henri AppPort indică poziţionarea pe harta aeroportului a cafenelelor, restaurantelor, magazinelor şi a spaţiilor de servicii (farmacie, coafor, rent-a-car, bancomat, standuri de ziare etc), dar şi care este traseul cel mai scurt către Aeroportul Henri Coandă sau starea vremii în Bucureşti şi în oraşul de destinaţie. În plus, utilizatorii aplicaţiei beneficiază în mod exclusiv de reduceri în toate cafenelele, restaurantele şi barurile din aeroport pentru o experienţă cât mai plăcută.

Sursa: Forbes.ro

Niciun comentariu: