joi, 18 decembrie 2014

Înţelegi mai mult, comunici mai bine în 30 de limbi străine.

Vorbitorii de limba română traduc gratuit din 30 de limbi străine pe dictionare.linghea.ro, un site ce îşi propune să promoveze pe de o parte utilizarea limbii române, oferind traduceri exacte ale cuvintelor, dar şi pentru a încuraja învăţarea altor limbi.

Gratuite sunt şi lecţiile de gramatică, precum şi ghidurile de conversaţie, împreună cu secţiunile dedicate regulilor de utilizare a cuvintelor.

Pe dictionare.linghea.ro, utilizatorii beneficiază de traduceri corecte, înţelegerea textului scris sau vorbit şi a diferenţelor dintre sensurile cuvintelor. Mai mult, cuvintele au transcriere fonetică, iar cele întâlnite au în dreptul lor şi buton de redare a pronunţiei, realizată de vorbitori nativi.

„Vorbim despre dicţionare adevărate, nu despre o bază de date care traduce cuvinte la voia întâmplării. Dicţionarele marchează genul substantivelor, oferă note explicative, valenţe şi exemple de utilizare. În România, acesta este cel mai amplu site de dicţionare gratuite, din punct de vedere al limbilor străine şi al numărului mare de cuvinte-titlu”, explică Petr Ondrášek, directorul Linghea România.

Site-ul este în permanenţă actualizat şi vine în ajutorul tuturor: de la traducători, elevi, studenţi sau profesori, la oricine caută să traducă rapid cuvinte din alte limbi. În plus, caseta de selectare a limbilor poate fi încorporată gratuit oricărui site sau blog, oferindu-le vizitatorilor opţiunea de a traduce cuvinte din 30 de limbi străine, direct din pagina accesată.
Citeste mai mult pe Comunicate de presa

Niciun comentariu: