joi, 4 decembrie 2014

Teatrul online, premiera in Romania.

Într-o eră a tehnologiei și a vitezei, satisfacerea nevoii de cultură este tot mai des condiționată de spațiu, timp și suport.

Pentru prima dată în România, una dintre cele mai vechi și apreciate forme de artă – teatrul – se află la îndemâna oricărui doritor. Sala de spectacole este livingul, sufrageria sau o canapea comodă, iar scena este desktop-ul computerului sau al laptopului, ecranul televizorului, tableta orismartphone-ul.

Platforma e-theatrum.com este un proiect realizat în premieră în România. Românii iubitori de teatru pot viziona trailere, interviuri cu actori, scene inedite din culise și fotografii surprinse la pregătirea sau în timpul spectacolelor. Apoi, cu doar câteva click-uri, spectatorii se pot înregistra pe site și li se oferă garantat: 30 de zile de abonament gratuit, spectacole multicam în format full HD, cele mai bune unghiuri de filmare, o experiență culturală adaptată tehnologiilor actuale.

Astfel, fiecare spectator e-theatrum.com are parte de un tratament exclusivist: el decide spectacolul pe care dorește să îl urmărească, își alege cel mai bun loc în sală, decide dacă și care sunt pauzele în spectacol și poate chiar revedea scenele preferate. De același tratament vor avea parte și copiii, pentru care e-theatrum.com pune la dispoziție spectacole educative specifice vârstei.

În premieră, românii de pretutindeni pot fi parte din mirajul teatrului online!

Detalii aici:
http://e-theatrum.com/

Parteneriate media:
http://e-theatrum.com/media/

Niciun comentariu: