marți, 20 ianuarie 2015

Castiga un weekend la munte cu o fotografie: concursul LaPensiuni.ro

LaPensiuni.ro, unicul portal din Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura si agroturism, ofera acum posibilitatea turistilor sa castige un weekend la munte cu o fotografie participand la concursul lansat pe pagina de Facebook.
Posteaza o fotografie pe pagina facebook LaPensiuni si poti castiga un weekend  in Belis, judetul Cluj pentru doua persoane, la Vila Vals.

Prin lansarea concursului de fotografie (in medie o data pe luna), LaPensiuni.ro da ocazia turistilor sa isi impartaseasca experientele cu toti membrii comunitatii de iubitori al vacantelor in natura, continuandu-si astfel strategia a deveni punctul de referinta pentru turistii care cauta pensiuni de calitate pentru vacante in natura.

Tema este "o fotografie cu locul unde ai petrecut sarbatorile de iarna" care poate fi publicata de catre fanii nostrii pe pagina de facebook (vezi aici LaPensiuni.ro pe Facebook). Fotografia care va primi cel mai mare numar de like-uri pana la data de 23 Ianuarie 2015, va fi desemnata castigatoare.

LaPensiuni.ro este sinonim cu vacanta petrecuta in aer liber si in mijlocul naturii - vezi Cazare Vatra Dornei -, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura, traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate.

Sunt selectionate pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura - vezi cazare Baile Felix - , un refugiu in afara orasului si departe de poluare. Evaluarea este continua, avand ca baza comentariile oaspetilor pensiunilor noastre.

Niciun comentariu: