miercuri, 18 martie 2015

AvocatNet a lansat aplicatia care te anunta daca ai castigat la Loteria bonurilor fiscale.

Loteria Bonurilor by AvocatNet.ro este o aplicatie, disponibila pe internet, lansata recent in parteneriat cu serviciul de facturare Facturis.

Mecanismul de functionare este foarte simplu: ceri bonul fiscal de fiecare data cand mergi la cumparaturi, introduci datele de pe bon in aplicatie si noi te anuntam daca ai castigat.

Pentru a putea fi folosita, utilizatorii trebuie doar sa se inregistreze cu datele de autentificare pe care le folosesc pe platforma AvocatNet.ro si sa introduca in aplicatie suma inscrisa pe bonul fiscal, precum si data si judetul in care acesta a fost emis.

Si utilizatorii care nu sunt inregistrati pe AvocatNet.ro pot sa utilizeze aplicatia, ei avand posibilitatea sa isi creeze un cont nou.

Ulterior, aplicatia ii va informa pe utilizatori daca au fost castigatori ai extragerilor organizate de Ministerul de Finante.

Aplicatia este gratuita si poate fi gasita aici.

Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie de numere, pentru acordarea de premii in bani, persoanelor fizice rezidente si nerezidente in Romania care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei. Extragerile vor fi de doua tipuri: ocazionale, de Paste sau de Craciun, si lunare.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale va fi una ocazionala si se va desfasura a doua zi de Paste, pe data de 13 aprilie 2015, cu un fond de premiere de 1 milion de lei. Prima extragere lunara pentru anul in curs este prevazuta pentru luna iulie 2015.

Sursa: AvocatNet

Niciun comentariu: