marți, 1 noiembrie 2016

La Fit4You Beauty Builder, Danut Tureaca va tureaza motoarele la maxim!

Niciodata nu judeca ceva .. in cazul de fata un antrenament de ElectroStimulare Musculara (EMS) pana nu-l incerci tu. Curios din fire, mi-am zis sa merg la o persoana de incredere si norocul meu a fost ca-l stiu din 2011 pe kinetoterapeutul Danut Tureaca, specialist in masaj la One Fitness SPA.
Consider ca o sedinta Vision Body reprezinta acel serviciu 2 in 1, adica un antrenament cu un antrenor personal combinat simultan cu un masaj zdravan gen drenaj limfatic in plan vertical. Da, exista pe piata tot felul de mini-aparate de masaj cu vibratii, dar nu se compara cu costumul integrat Vision Body EMS Wireless de care dispune Fit4You Beauty Builder. Mai mult, nu-ti ascund faptul ca aici nu se gasesc costume XXL destinate persoanelor care depasesc greutatea de 105-110 kg. Dar cu siguranta, un antrenament functional cu Danut urmat de o sedinta cu echipamentul Wella Shape cu vacuum echivaleaza cu o sedinta Vision Body de succes.
Pentru ca se realizeaza pe baza unor impulsuri electrice plin aplicarea de electrozi pe muschi si pe portiunile nervoase care determina contractii involuntare, aceste antrenamente EMS au fost concepute initial doar pentru remedierea unor probleme fizioterapeutice, fiind dedicate acelora care prezentau atrofie musculara sau cu anumite forme de paralizie. In prezent, oricine poate apela la aceasta forma de antrenament.

Ce grupe musculare iti vor fi activate prin EMS?
Abdomenul, pectorali, biceps, triceps, omoplati, paravertebrali, fese, femurali.

La ce sa te astepti?
La sosire te vei schimba în costumul Vision Body, si pentru care tu vei purta numai lenjerie intima. Asadar, nu este necesar sa vii cu rucsacul accesorizat pe care il iei la sala asa cum am facut-o eu prima oara. Asadar, reprezinta un avantaj major de luat in seama.

Danut iti va pune la brau, lateral, acel dispozitiv special wireless care va controla antrenamentul. Apoi, in functie de nivelul tau de fitness, Danut iti va calibra costumul la diferite intensitati. BTW, cand l-am rugat pe Danut sa-mi seteze aparatul la maxim in regiunea abdominala, am inceput sa rad instantaneu :)

Poti face miscari TRX pentru un antrenament mai intens. Sau chiar poti boxa avandu-l pe Danut in fata ta drept scut. Poti sta in izometrie in nenumarate pozitii sau poti face jumping jacks sau coreene. De fapt, poti face in siguranta orice tip de antrenament cu Danut.

Imi amintesc ca intr-o zi de vineri l-am vizitat pe Danut la studio. Concret, a fost un antrenament solicitant cu Danut, de tip functional, dar binemeritat si placut, in care am folosit salteaua, step-ul, ganterele si elemente de cross training, plus greutatea corpului. Dupa un repaus de 3 luni , stiu ca am avut febra musculara sambata si duminica, ceea ce nu mi s-a mai intamplat vreodata intr-o sala de fitness.

Merita sa incerci cel putin o data in viata sa ai parte de o asemenea experienta sau chiar sa te bucuri de un abonament cu rezultate foarte bune in viitorul apropiat. Vezi si testimonialul Larissei in acest sens.

Ce este bine de retinut?
Faptul ca antrenamentul ..
1. este ideal pentru workaholici in care fiecare clipa conteaza, dar si persoanelor complexate, timide, comode sau curioase ;)
2. stimuleaza metabolismul;
3. tonifica musculatura in timp record;
4. activeaza fibrele din profunzimea muschiului;
5. stimuleaza regenerarea celulara;
7. este un antrenament pentru oricine, nu numai pentru femei;
8. nu se realizeaza doar antrenamente izometrice cum se intampla la primele studiouri deschise in tara, ci se pot efectua antrenamente cardio cu succes datorita echipamentelor de ultima generatie Vision Body EMS Wireless;
9. la Fit4You Beauty Builder, se face terapie misto si in cuplu.

Pentru a deveni un nou bucurestean, Danut te asteapta la Fit4You Beauty Builder, str. Jimbolia 133A, zona Bucurestii Noi, cu o programare telefonica la 0785.693.001 sau cu un email la beautybuilder@fit4you.ro.

Asadar. cand vrei sa ai motive de bucurie in cel mai scurt timp si antrenamente total diferite de la o sesiune la alta (eu is patit si sunt tare fericit ;) ), cauta-l pe Danut Tureaca.

Niciun comentariu: