luni, 19 martie 2018

Flow cu Geo Bogdan, fondatorul taberelor REBOOT din RO.

Duminica dimineata, proaspat indusat, nemancat (la recomandarea gazdei), insiropat cu 750 ml de ceai de ghimbir si cu febra musculara dupa TRX de sambata de la Viva Club, am plecat la RIN Airport Hotel Otopeni.

Am ajuns cu un sfert de ora inainte de a incepe sesiunea de Flow in cadrul evenimentului Your True Self is Calling, eveniment ce a fost gazduit gratuit de Geo Bogdan & echipa REBOOT - A Journey of Awakening Team.

Ce este Flow by Geo Bogdan?
Reprezinta o clasa ce se bazeaza pe acea curgere a miscarilor si a corelarii dintre respiratie si miscare.


Am regasit elemente din DeepWork si din BodyArt, dar intr-un mod mult mai lent de a imbina asanele (posturile) prin transformarea lor intr-o forma specifica dansului in anumite momente.

Inseamna fluiditatea miscarilor, cu posturi legate, care impreuna iti ofera forta, dar si gratia, flexibilitatea, dar si rezistenta, necesare echilibrului nostru in viata.


Si toate acestea intr-o sinergie asa cum o vezi cel mai bine in cadrul experientelor lui Geo.

Flow reprezinta initierea in cunoasterea si depasirea limitelor impuse de barierele emotionale acumulate de-a lungul timpului pentru incepatori, fiind o clasa de nivel mediu spre avansat.


Cutezatorii au avut prilejul de a “experimenta timp de 3 ore, un regal de mișcare partajat în 2 clase master de FLOW și HOT YOGA - Bikram series.

Încheiem cu o meditație profundă, respirație GAMA și un dialog pe tema "URIAȘUL POTENȚIAL UMAN" susținut de Geo, omul care a împins limitele funcționalității umane în ultimii 20 de ani de experiențe lucrând cu sportivi de performanță dar și oameni obișnuiți.


Si vorba colegei de platou, Ana Ilinca Macri: "Daa, chapeau bas, ca de fiecare data Geo Bogdan :) multumim frumos pentru regalul de de azi! Cum ai tu capacitatea de a ne face sa fim mai buni si sa facem mai bine de la o clasa la alta! Sincer, nu am mai vazut asa ceva".

Geo, fondatorul taberelor REBOOT din RO, activeaza luni, miercuri si vineri la NEBY Fitness, fiind prezent marti, joi si sambata la BackToLife, centrul de excelenta deschis recent in nordul capitalei.

Asadar, calatoria spre tine este cu siguranta mai usoara cand nu o incepi singur/a, ci in grup.
www.reboot-camp.net17 - 23 mai | 17 - 23 mai | Hotel Floris, Cheia

PS Afla cine este cu adevarat Geo Bogdan!


PPS In plus, vreti sa-l (re)vedeti pe Geo Bogdan vineri, 23 martie, in Bucuresti, la Cinema PRO? Atunci inregistrati-va pe www.lifehax.life/#register/.
Conferintele LifeHAX reprezinta conferintele TEDx, dar cu un plus de valoare! Pentru ca "fiecare conferinta este axata pe experienta participantilor. Vorbitorii pregatesc sesiuni interactive, nu doar discursuri, pentru ca fiecare participant sa fie implicat activ. LifeHax #1 se experimenteaza!"
Victor Georgescu, la invitatia lui Geo, ne-a spus "ca la finalul conferintei interactive de vinerea asta, cine nu e multumit isi primeste banii inapoi!"

PPPS nu am mai ramas la HOT YOGA - Bikram series, intrucat cu cativa ani in urma am participat la workshop-ul complet cu cele 26 de asane sustinut de Geo cand activa la Prozone, actual Wellzon Fitness. Si mi-am amintit de pozitia lacustei, dupa ce am vazut-o pe Oana Marinescu in actiune.


Niciun comentariu: