duminică, 13 mai 2018

Vrei sa te bucuri simultan de energie, concentrare si memorare inainte de vacanta mult asteptata?

Savureaza si tu produsele apicole Apiland!

Pur si simplu este o recomandare pentru cei care se pregatesc sa sustina evaluarea nationala, examenul de bacalaureat sau de admitere la facultate, pentru cei care au sesiune, intrucat aceasta perioada este, insa, una foarte solicitanta si plina de emotii. Mai ales cand nu te-ai pregatit suficient de bine de-a lungul anului din vari motive. Mai ales ca, alaturi de copii, părintii traiesc la fel de intens fiecare proba, fiecare examen. Va spun toate acestea pentru ca si eu sunt patit ;)

apiland.ro

In perioada examenelor, efortul intelectual sustinut si emotiile ce pot aparea vor duce la dificultati de mentinere a atentiei, care fac sa scada puterea de concentrare si de memorare. Dar, spre bucuria tuturor, de-a lungul ultimilor ani, exista din ce in ce mai multe aprecieri cu privire la beneficiile laptisorului de matca pur si a tonicelor apicole pentru cresterea capacitatii de concentrare si memorare, intarirea sistemului imunitar si cresterea nivelului energetic general in perioada examenelor sau a sesiunii.

Astfel ca laptisorul de matca pur si tonicele apicole ApiLand, ce contin laptisor de matca pur, sunt ideale pentru aceasta perioada a anului deoarece:
  • Imbunatatesc capacitatea de concentrare
  • Cresc performantele intelectuale
  • Stimuleaza procesul de invatare
  • Intaresc sistemul imunitar
  • Ofera energie si ajuta la eliminarea oboselii
Acum este cel mai bun moment pentru a incepe o cura cu laptisor de matca pur sau cu tonice apicole pentru a te putea bucura de efectele benefice ale acestora in perioada examenelor sau in sesiune!

Niciun comentariu: