
După ce se scurge smântâna, se adauga 200g brânză de vaci, dată prin sită, vanilie, zahăr pudră (250-300g) și 2 linguri de făină
- 10 albușuri, bătute spumă, cu o lingură de zahăr se vor încorpora în compoziția de mai sus, amestecând încet, încet
Se face un blat de aluat, după cum urmează:
- 100g de unt
- 1 gălbenuș
- 40g zahăr
- 130g făină
- jumătate de plic de praf de copt, stins cu oțet
Din toate acestea se face un blat, care se va întinde în tavă cu mâna, după care se pune compoziția de mai sus. Se dă la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute. Când pasca este rumenă deasupra, se scoate din cuptor și se servește după cum spune Mădălin, adică cu încredere
Poftă bună!"
Multumiri depline colegei noastre, Andreea, pentru reteta care mi-a pus-o la dispozitie, precum si mamei sale pentru bunataturile savuroase pe care le-a preparat.
Sincer, poza nu este reusita deloc in comparatie cu delicioasa pasca pe care am devorat-o cu nesat. Desi produsele acopereau intreaga farfurie, am ajustat-o atat de mult incat au mai ramas doar doua aproape de final. Normal, actiunea s-a intamplat dupa ce m-am asigurat ca ai nostri colegi au profitat de asemenea desert regal.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu