duminică, 10 august 2014

Inscrie-te la Conventia FIT4U: MOVE ON FITNESS PLANET.

„FIT4U Convention: Move On Fitness Planet”, cea mai mare conventie de fitness din Balcani, a dat startul inscrierilor la cea de-a IV-a editie! Cel mai important maraton de sanatate al toamnei va asteapta timp de patru zile, in perioada 25-28 septembrie, la Romexpo, intr-un cort de 1.500 mp in fata Pavilionului Central, sa va incarcati cu energie si sa descoperiti beneficiile sportului impreuna cu cei mai buni instructori internationali si romani.

Editia din acest an este organizata in colaborare cu Move On si va fi provocarea anului pentru toti iubitorii de fitness din Romania si din strainatate!

„Conventia FIT4U: Move On Fitness Planet”, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in lumea fitness-ului, va fi o explozie de miscare si adrenalina, de doua ori mai mare decat in 2013. Peste 20 de master-trainers de top, din 8 tari, vor prezenta pasionatilor de sport ultimele concepte si metode de antrenament, in cadrul a peste 30 de clase de Aerobic, Dance & Body Mind, Functional Training si Step si Schwinn Cycling.

AICI poti vedea agenda completa a evenimentului!

Nume mari din industria nationala si internationala a fitness-ului te asteapta sa te antrenezi la Romexpo, pe 27 si 28 septembrie! Julio Papi, creierul conceptului de Stretch, Body Sculpting, PortDeBras© si Integrated Power Stretch, Per Markussen, Coordonator International de Aerobic, un renumit prezentator al celor mai importante conventii din Europa, Oleh Ilika, Vicepresedinte Federatia Internationala Ghirasport, Luciano Mottola, Director Asociatia Italiana de Fitness, Anastasia Alessandridi, Studiile A.F., Grecia, Anca Bucur, de 2 ori Miss Fitness Univers, Martina Bravena, Master Trainer Move On si Instructor nivel Gold Schwinn Cycling si multi altii. Vezi AICI lista completa a prezentatorilor din 2014!

REZERVA-TI LOCUL in elita profesionistilor din fitness!

Niciun comentariu: