duminică, 10 august 2014

Pregatiti-va! Pe 30 august incepe MAGIA !

" Astazi, 30 iunie a.c., am incheiat ultima pagina a manualului Academiei de Fitness Prozone pentru cursul de Personal Trainer din 30 August, dupa 4 luni de munca, research si ultimele descoperiri din practica si medicina sportiva, cu o bibliografie de 60 de autori si publicatii de prestigiu, ne mandrim cu crearea celui mai avansat,elaborat si comprehensiv manual conceput vreodata in Romania pentru formarea de antrenori personali de exceptie!

Urmeaza un curs in care asteptarile vor fi uriase, standarde de excelenta in teorie si comunicare si ... PRACTICA 100%!

Formatul cursului a fost conceput ca teoria sa fie desfasurata ca teme obligatorii zilnice (examinate saptamanal), iar cele 4 weekend-uri condensate cu lucru practic 1 la 1 in care disecam Antrenamentul Functional, Hipertrofia, Circuitul, Antrenamentul Cardio, Filosofia stretching-ului, Biomecanica si Postura.

Pregateste-te de un ROLLER-COASTER fizico/emotional in care vei MUNCI mult sa ajungi pana in ultimul week-end, vei fi testat fizic, teoretic, practic pana la saturatie! va fi ca un mars pe carbuni incinsi ... insa daca vei reusi ... la final vei pasi pe apa cu o satisfactie si o experienta pe care nu o vei uita! Iti promit!

Geo Bogdan"


Photo: Dacă eşti pasionat de fitness şi vrei să ajungi un profesionist desăvârsit, îti vei dori să inveţi de la cei mai buni! Lasă-te inspirat să începi un nou traseu extraordinar care îți va schimba complet viaţa! Alege Cursul Acreditat de Personal Trainer și vino alături de master trainerii AFP , Geo Bogdan și Andrei Duță să simți MAGIA .Locurile sunt limitate!  AFP - More than education. http://www.prozonefitnessacademy.com/curs-acreditat-personal-trainer.php

Niciun comentariu: