joi, 19 octombrie 2017

Lista serviciilor sociale din Romania.


Ministerul Muncii și GovItHub au dezvoltat Harta Serviciilor Sociale Licențiate, o platformă care integrează toate serviciile specifice fiecărei categorii de grup vulnerabil (copii, persoane cu dizabilități, persoane vârstnice etc.), disponibile la nivel județean și național.

Harta oferă o imagine de ansamblu a serviciilor sociale pe care atât instituțiile publice, cât și cele private le oferă diferitelor categorii de grupuri vulnerabile, precum și statistici și informații despre fiecare serviciu în parte.

Această platformă este un instrument util în a identifica centrele rezidențiale și de zi, precum și celelalte forme de serviciile sociale specifice fiecărei categorii de grup vulnerabil. Fiecărui serviciu social în parte îi sunt prezentate datele de contact, adresa, furnizorul acreditat de care aparține, activitățile pe care le desfășoară, dar și capacitatea de care dispune.

În România, sunt licentiate în prezent 2.550 de servicii sociale și 2.947 de furnizori acreditați. Din totalul serviciilor licențiate, 1.396 sunt publice și 1.154, private.

Lista serviciilor sociale din România, ediția Nov. 2016, poate fi descărcată de aici: goo.gl/AmNRE8

Niciun comentariu: