marți, 9 septembrie 2014

Contakeeper simplifică contabilitatea micilor întreprinzători

Un startup romanesc vrea sa iti aduca contabilul in buzunar

Contakeeper , un startup românesc fondat în urmă cu un an, anunță lansarea unei platforme online de înregistrare și emitere a documentelor financiar-contabile destinată micilor întreprinzători. Soluția îmbină avantajele managementului online al documentelor cu disponibilitatea permanentă a unui expert contabil.

“In calitatea noastră de antreprenori, am schimbat în trei ani cinci firme de contabilitate, cam toate firme de apartament, cu un nivel extrem de scăzut de profesionalism. O firmă aflată la început de drum are nevoie de un minim de susținere și din partea contabilului, el e cel ce te poate ajuta să iei decizii corecte sau îți poate îngropa afacerea din nepăsare”, declară Diana Oțelea, co-fondator ContaKeeper și director financiar la o agenție de publicitate din București. “Am creat ContaKeeper în primul rând pentru a ne ușura nouă munca și pentru a fi mai repede și mai bine informați în ceea ce privește indicatorii financiar-contabili ai firmelor din grup”.

Servicii oferite
ContaKeeper este practic un contabil pe care îl porți mereu la tine în buzunar, clienții platformei având acces la toate rapoartele contabile. Ei pot emite facturi online, pot urmări plata acestora și pot trimite în mod automat notificări de plată beneficiarilor. În ceea ce privește cheltuielile, clienții ContaKeeper trebuie doar să uploadeze o poză sau un scan al documentelor contabile. Mai departe, echipa de contabili se ocupă de înregistrarea acestora, de întocmirea declarațiilor fiscale și depunerea lor la Administrația Financiară în termenele prevăzute, de evidența salariilor, întocmirea OP-urilor pentru furnizori și taxe locale, completarea documentelor de leasing sau credit, lista completă putând fi găsită pe http://contakeeper.ro/servicii/

In plus, aplicația oferă posibilitatea clienților de a-și compara diverși indicatori financiari cu aceia ai unor companii similare, oferind astfel o imagine mai clară a performanței financiare.

Prețuri si disponibilitate
Piața țintă este cea formată din PFA-uri și SRL-uri aflate în primii ani de existență, iar varianta public beta va fi momentan disponibilă doar în București. Clujul va fi servit până la sfârșitul acestui an, iar în 2015 va fi disponibil în toată țara. Micii întreprinzători care vor decide să se înroleze pe platformă vor avea acces gratuit la serviciu pentru 6 luni, urmând ca apoi să platească un abonament lunar începând de la 49 EUR.

Contact Diana Oțelea, tel: 0740 516 191, diana@contakeeper.ro

Niciun comentariu: