luni, 8 septembrie 2014

Empower Live! Bucuresti 8 septembrie: resurse interioare pentru schimbare

Intalnirea Live! cu numarul #129 in Bucuresti este dedicata schimbarii.

Bucuresti, 8 septembrie, Alina Goanta

Resurse interioare pentru schimbare

Viata ta nu devine mai buna din intamplare, ci prin schimbare.
— Jim Rohn
Se scrie si se vorbeste foarte mult despre schimbare. Devenim experti in schimbare. Insa cand ne referim la schimbarile necesare pentru ca diferite aspecte din viata noastra sa fie mai aproape de ceea ce ne dorim, multe dintre ele raman doar la stadiul de cuvinte. Oare de ce? Care sunt motivele pentru care o dorinta de schimbare ramane doar o promisiune sau doar un rand pe “wish list”? Si ce putem face pentru a o lua de acolo si a o transpune in fapte?
Pentru a gasi raspunsurile la aceste intrebari, te invit ca in cadrul intalnirii sa discutam si sa abordam prin exercitii de coaching urmatoarele aspecte ale unui proces de schimbare personala:
  • De unde vine motivatia pentru schimbare?
  • Care sunt obstacolele in calea schimbarii personale?
  • Cum depasim aceste obstacole?
  • Care sunt resursele interioare pentru schimbare?
  • Cum accesam aceste resurse?
Alina Goanta este life & business coach, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale. Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK, este facilitator al procesului de echilibrare emotionala si transformare personala The Journey (Calatoria) si este pasionata de subiecte precum dezvoltarea prin coaching, procese de schimbare si misiune personala.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 8 septembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.
Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live! Bucuresti 8 septembrie

Avem 25 de locuri, acces gratuit.
Pentru a prinde un loc, inscrie-te chiar acum folosind acest formular.

- articol scris de Empower -

Devino membru Empower si ai acces la resurse exclusive, specialisti de top si surprize in fiecare luna!Citeste detalii complete aici si vino alaturi de noi in poveste!

Niciun comentariu: