luni, 8 septembrie 2014

Servicii noi in Bursa AvocatNet.ro: insolventa, proprietate intelectuala si industriala, evaluari mobiliare si imobiliare...

Incepand de astazi, prin Bursa de Servicii AvocatNet.ro, clientii interesati pot regasi furnizori care sa rezolve probleme legate de:
  • Evaluari mobiliare si imobiliare (de la evaluarea caselor la evaluarea autoturismelor, terenurilor, vadului comercial, al marcilor si multe altele) 
  • Insolventa (probleme legate de deschiderea procedurii de insolventa, de administrarea acesteia ori inchiderea procedurii) 
  • Proprietate industriala si intelectuala (inregistrare si administrare de marci, desene industriale, inventii, dar si probleme legate de drept de autor, relatia cu organismele de gestiune colectiva etc.) 
Ai o problema din zonele de mai sus si cauti un furnizor de servicii care sa o rezolve? Atunci apeleaza la Bursa de Servicii AvocatNet.ro. Ceri gratuit o oferta. Primesti oferte de la furnizorii inscrisi in sistem. Alegi cu cine vrei sa lucrezi. AvocatNet.ro nu se implica in contractul dintre parti.

Furnizezi astfel de servicii? Inscrie-te in Bursa. Castiga zilnic noi clienti. Cei mai activi 50 de furnizori din Bursa atrag, in medie, 5 clienti noi in fiecare saptamana.

Cere o oferta prin Bursa de Servicii AvocatNet.ro

Niciun comentariu: