joi, 4 septembrie 2014

3 feluri in care iti ratezi viata ( desi le poti evita usor )

Azi avem un articol nou si noua campanie pentru descoperirea si valorificarea vocatiei.

In articolul de azi vreau sa iti vorbesc despre cele 3 tipuri de ratare care ii lovesc pe oameni pentru ca le scapa anumite piese din acest mare puzzle al vietii.

Daca ma citesti de mai mult timp, stii ca am vorbit mult despre o structura simpla, si anume descopera ceea ce ai ca si comoara interioara, dezvolta si apoi valorifica.

Ei bine, privind la aceasta structura, mi-am dat seama ca daca lipseste una, acest tipar pentru succes se transforma intr-un tipar pentru ratare si putem vedea rapid cele 3 tipuri de ratare in jurul nostru.

  • Cand lipseste descoperirea avem un perseverent ratat
  • Cand lipseste dezvoltarea avem un talent ratat
  • Cand lipseste valorificarea avem un expert ratat
Citeste despre cele 3 tipare si afla cum le poti evita, aici:
http://www.personalitatealfa.com/blog/3-feluri-in-care-iti-ratezi-viata-desi-o-poti-evita-usor/

Acum, legat de descoperirea, dezvoltarea si valorificarea vocatiei, dupa turneul pilot din acest an, am decis sa facem un turneu care va deveni traditie.

Asadar, in septembrie, octombrie si noiembrie voi tine forumuri alfa gratuite si workshopuri contracost pentru si despre vocatie, in urmatoarele orase:

  • Timisoara
  • Cluj
  • Bucuresti
  • Iasi

Mai mult, vom infiinta AlfaVIP Club, un club al membrilor comunitatii alfa care vor avea foarte multe avantaje in ceea ce priveste actiunile comunitatii noastre precum si conditii speciale la evenimente, lansari de produse si monitorizarea progresului.

Marti voi anunta datele exacte in care vom fi in fiecare din orasele mentionate mai sus.

Inscrierea se va face pe baza de nume, email si numar de telefon si este important sa iti asigur cat mai rapid un loc pentru ca fiecare sala este conditionata de un anumit numar de scaune si la turneul pilot am fost la limita. Estimez ca in toamna aceasta vom depasi capacitatea de locuri.

Nu uita sa citesti acest articol introductiv si stai cu ochii pe email marti
http://www.personalitatealfa.com/blog/3-feluri-in-care-iti-ratezi-viata-desi-o-poti-evita-usor/

Per aspera ad astra
Pera Novacovici

Niciun comentariu: