viataverdeviu.ro

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

pentru ca dezvoltarea personala reprezinta printre putinele investitii pe care nimeni nu ni le poate lua inapoi ..

despacheteaza cele 3 cadouri video ale lui Andy daca vrei sa afli cum sa faci rost de mai multa energie, timp si bani in 2013. Mai mult, Andy s-a gandit la noi, la resursele pe care le poate pregati pentru noi, pentru ca sa avem succesul pe care ni-l dorim si pe care il meritam cu prisosinta. NU-TI UCIDE VISURILE IN 2013! SALVEAZA-LE! Si mai mult decat util, Andy iti ofera ghidul PDF Stabileste in 3 pasi obiectivele lui 2013.

Cadrele didactice ale celor mai prestigioase universitati din lume ofera cursuri video online gratuite, lista fiind pentru cele disponibile in luna ianuarie (inclusiv data inceperii si durata acestora).

Si daca esti pasionat de Social Media, afla ca mai sunt doar 11 locuri disponibile la Singurul training intensiv de social media din RO.

Esti o persoana creativa care este avida dupa un curs interesant de explorat in week-end (sambata, mai exact)? Inscrie-te la Clubul de Mozaic 2013. Cursuri de incepatori si avansati.

Sau descopera-ti tipul de personalitate din cele 16 ilustrate de C G Jung in Psychological Types.

Persoanelor cu picioarele pe pamant, prin intermediul Aplicatiei de mobil "Silva - Povesti in Piatra", vor descoperi Romania! Afla ce palate, castele si cetati sunt in apropierea ta, adauga fotografii, si castiga premiile puse in joc!

Si persoanelor calatoare in zbor li s-a pregatit un proiect de fidelizare. Ma refer la aplicatia TAROM pentru iOS si Android lansata de curand in care punctele pe care le colectezi cand ajungi intr-un oras din lista de obiective se vor tranforma in mile.

Mai mult, afla ca revine comedia Boeing-Boeing cu motoarele turate pe 2 februarie!

Fii cu motoarele turate si cand vine vorba despre fisc. Pentru ca acesta preciza recent ca Declaratia de TVA 092 se depune pana miercuri, 09 ianuarie atat de persoanele juridice, cat si de persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii liberale. Sper sa fi reusit sa o depui in timp util.

Poti lua la cunostinta motivul pentru care normele Codului fiscal vor fi modificate din nou.

Si cand crezi ca nu mai poti accesa fonduri pentru proiecte culturale, te rog, nu dispera. Pentru ca acum te poti interesa despre documentele necesare pentru depunerea de proiecte la Componenta 1.3.5 - Proiecte de cooperare cu țări terțe.


Eu iti pot semnala din pacate faptul ca Ana Elena Soare a fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica la numai 2 anisori si 7 luni. Afla cele patru modalitati de ajutor pe care i le poti oferi. Si pentru care iti multumesc anticipat!

O unealta utila de conversie la texte cu diacriticele limbii române este diacritice.com, care pune accentul pe limba română!

Si Asociatia IHTIS este un adevarat combatant prin noul sau proiect Cunoscandu-ne Drepturile – Combatem Discriminarea, care articuleaza consecvent relatările tinerilor cu dizabilităţi. Orice nouă situație neplăcută (discriminatorie) semnalată în scris Asociației IHTIS poate constitui o resursă în proiect.

Si pentru ca articulatia genunchiului este cea mai mare articulatie a corpului omenesc, se explica frecventele sale expuneri la actiunea factorilor nocivi externi. [citeste articolul complet al Dr. Alin Popescu]

Si pentru ca in subconstient vrei cu ardoare sa-ti iubesti corpul din nou, in numai 6 saptamani, te poti inscrie acum la BecomeFit, un program eficient conceput de Florin, unde vei descoperi lucruri interesante de aplicat.

Totusi, daca nu esti pregatit pentru o socializare sanatoasa la clasele de aerobic si preferi intimitatea, Fitball-ul iti ofera o varietate de exercitii acasa.

Sau te poti delecta, asemeni actiunii din filmul numit Parfum de femeie, cu acel dans languros ce denota traire interioara, cu miscari ritmate si pauze scurte, intercalate, plin de personalitate care te-a invaluit cu acea senzualitate, in cadrul Tango Passion. Cursuri pentru incepatori. Din 21 ian. 2013.


Iar daca ai pierdut recent o persoana draga (sau cunosti pe cineva in aceasta situatie) cu un Plan de viitor incert, exista singurul serviciu gratuit de sprijin psihologic prin internet condus de catre Asociatia Exista viata dupa doliu!

Si fara bunici, ce pot face parintii cand efectiv nu au timp, nu-si fac timp pentru copii, nu se pricep sa explice sau chiar sunt pudici peste masura intr-o anumita chestiune naturala? Ei bine, iti recomand sa vizitezi Sexul vs Barza, prima platforma de educatie sexuala din Romania.

Totusi, acorda-ti timp pentru refacere si relaxare, mai ales ca In moda si in bucatarie, pasiunea este primordiala. Si in cazul copiilor, pasiunea poate fi in toi cand stiu ce anume dispare la temperaturi de +60 grade Celsius si reapare la -10 grade Celsius. Atunci afla si tu cum se distreaza Tiro si prietenii sai!

Fii deasupra tuturor cu 30% si scruteaza viitorul, pentru ca traiesti tumultos in Romania, atunci cand vrei sa faci senzatie in jurul tau si cu HTC One X, partenerul tau nelipsit la distractie. In plus, bucura-te ca pana maine, ai 50 de titluri incitante cu 25% reducere.

Marile brand-uri sunt remarcate si apreciate pentru calitate si confort. Poti fii Micul Prinț daca o intampini pe printesa ta cu o surpriza, dupa ce a descoperit ca exista Reduceri de pana la 50%. De pe 4 pana pe 31 ianuarie. Si daca esti din Ardeal poti transmite, dupa ce-l testezi, un mesaj de genul NO .. KIAr este un smartphone Zeiss!

Exista o vorba din popor: Stai cu Ochii, un indiciu al sanatatii noastre pe Indicator nivel gaz butelie pe gaz obisnuite. Pentru ca exploziv poate fi pretul pentru unele persoane cand aspira la cel mai subtire ultrabook Acer S7 din lume.  Mai bine lasa inspiratia sa te cuprinda, fii dezghetat si iesi cu aparatul foto la pozat! Pentru ca AI BENEFICII LA IMORTALIZAREA FOTO IN GHEATA., mai ales ca poti avea o iarna memorabila pentru copilul tau, fara griji, daca vrei.

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro