joi, 19 martie 2015

UTOK ofera €2000 urmatorului geniu al aplicatiilor mobile!

UTOK este in cautarea urmatorului geniu al aplicatiilor mobile si lanseaza concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, prin care va premia cu €2000 cea mai buna aplicatie destinata telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.

Prin concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, UTOK isi doreste atat dezvoltarea comunitatii locale a programatorilor de aplicatii mobile cat si constientizarea unei cariere in acest domeniu, in contextul in care viitorul divertismentului, al informarii si al educatiei este mobil.

“Be Tomorrow’s App Genius” urmareste atat creativitatea aplicatiilor inscrise, cat si functionalitatea pe care acestea le ofera.

Participantii pot inscrie aplicatii din categorii variate, precum jocuri, business, social, utility, fitness si multe altele, pe site-ul www.utok.ro/app-genius.

Concursul “Be Tomorrow’s App Genius” se va desfasura pana in 26 aprilie 2015, timp in care participantii pot inscrie aplicatiile si aduna voturi ce reprezinta 40% din nota finala, un juriu specializat acordand 60% din totalul de puncte pe care fiecare participant il va avea.

Fiecare aplicatie va fi jurizata din punct de vedere:
  • al utilitatii,
  • al originalitatii,
  • fezabilitatii implementarii
  • al storyboard-ului.

Niciun comentariu: