miercuri, 18 martie 2015

Ține o ceapă tăiată în încăpere și vezi ce se întâmplă

Știm cu toții cât de benefică este ceapa pentru organism. Aceasta poate să acționeze asupra sănătății noastre și de la distanță, fără să fim nevoiți să o mâncăm.

Ține o ceapă tăiată în încăpere și vezi ce se întâmplă. Ceapa, alături de usturoi, sunt două dintre alimentele care luptă cu microbii, fără a fi nevoie să le consumăm neapărat. O serie de studii a descoperit că acestea, decojite, se „activează”, adică odată intrate în contact cu aerul, vor începe lupta îmotriva bacteriilor și a virușilor.

Tocmai de asta, în trecut, oamenii puneau ceapa și usturoiul direct pe masă, fără a le mai introduce în mâncăruri și de multe ori le consumau crude, pe stomacul gol, mai ales când sufereau de gripă sau răceală.

În cazul în care ceapa nu este consumată pe loc, ci lăsată tăiată în încăpere, aeasta va începe să absoarbă microbii din aer, iar în momentul în care o vom mânca, aceasta va fi plină de viruși și va acționa ca un antidot natural împotriva răcelii ori gripei.

Pe internet circulă o sumedenie de povești despre oameni care au testat experimentul cu ceapa tăiată, lăsată în încăperi și au constatat că fie se îmbolnăveau mai rar, fie forma bolii era una ușoară și se vindecau mult mai repede.

Citeste mai mult pe site-ul lui Teo Trandafir.

Niciun comentariu: