luni, 20 aprilie 2015

Daca ar fi sa rezum activitatea lui Geo Bogdan intr-un cuvant ..

ar fi cea de filantrop, intrucat acest suflet generos realizeaza adevarate opere de binefacere asupra noastra.
Clasa de Spinning cu Geo as considera-o o ora deosebit de furtunoasa intr-o dupa-amiaza de primavara. Pentru ca ai parte de imbolduri mentale, fluieraturi si indemnuri cu zvac, melodii adecvate tipului de antrenament si show-uri a la Geo.
Au fost cel putin 5 tipuri de antrenamente care te vor directiona in calatoria ta spre un nou nivel de performanta extraordinara.
Pentru ca ale noastre corpuri dispun de resurse nebanuite, Geo a trebuit sa faca Controlul Tehnic de Calitate printre cei prezenti la cel de-al treilea antrenament.
Eu, pentru ca am ascultat intocmai instructiunile sale, am adaugat, am adaugat rezistenta maxima astfel incat se blocasera pedalele de tot. Primul gand a fost: Hopa! Voi investi in actiunile ONE Fitness! smile emoticon Rezistenta am dat-o nitel in marsarier, cu gandul ce a persistat pana la cool down: “Sa moara celulita de invidie, dar este musai sa trecem gloriosi linia de finish alaturi de Geo!”


Mai mult, pentru linistea lui sufleteasca si nelinistea unora dintre colegi/e, Geo s-a ridicat de la stand si a facut o baie de multime si la urmatorul antrenament, verificand rezistenta tuturor smile emoticon Bineinteles, Geo ne-a zis in stilul sau caracteristic: “Iar daca nu ai murit pana acum, vei trai fericit pana la 90 de ani cu amanta langa tine!” smile emoticon
La finalul clasei, storsi de energie, pedalam usor si ascultam melodia “Besame mucho” sau versiunea lui Geo "Pupa-ma tare" in timp ce mai puteam schita zambete victorioase smile emoticon
Si pentru ca ai fost prezent la un antrenament marca Geo Bogdan, te va cuprinde o moliciune atat de misto dupa acea furtuna musculara, incat te vei trezi fericit a doua zi, multumindu-i lui Geo pentru prezenta sa in viata ta.
Intr-adevar, Ziua Internationala a Fericirii am sarbatorit-o epocal cu Geo la ONE Fitness smile emoticon

Niciun comentariu: