marți, 16 ianuarie 2018

Alexandru Popescu, Antrenorul Potrivit pentru o seara memorabila la Viva.

Alexandru Popescu este antrenorul de grup care iti ofera antrenamente surpriza de fiecare data, valabile atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati.
Mai ales ca toate-s excelente cand vine vorba de Alex: Cardio ABT, Power & Tone, Body Suspension si Circuit training. Si apreciez enorm faptul ca face o incalzire si un stretching temeinic, ca la carte.
Daca nu ajung la primele doua tipuri de antrenamente, ei bine, ajung la ultimele doua in cel mai fericit caz conform http://www.vivasportclub.ro/program/
Daca vrei sa ai brate vanjoase/sculptate pentru a-ti imbratisa partenera/ul (imbratisare nano-controlata), iti recomand Body Suspension  . Pentru ca a devenit o clasa atipica. Atipica pentru faptul ca alterneaza antrenamentul propriu-zis cu exercitii folosind greutatea corpului si greutatile din dotare. Atipica prin diversitatea exercitiilor nu simple, ci compuse. Atipica prin descrierea literelor alfabetului in diferite sectiuni din plan.

Asa se intampla si in cadrul Circuit training-ului de luni seara, unde ai parte de 24 de exercitii memorabile de fiecare data:
- 3 etape;
- 8 posturi de lucru: step, TRX, kettlebel, bara cu greutati, servetelele/scara de antrenament, gantere, BOSU, saltea.
- Cate 1 minut fiecare exercitiu.
- 6-8 persoane la fiecare post.
sau miercuri seara, unde mirajul exercitiilor te invaluie total la un alt fel de Circuit.
Exista un curcubeu de accesorii pentru toata lumea: gantere, bare, discuri si kettlebeluri potrivite pentru incepatori si pentru avansati.
Nu poti face un anumit exercitiu?
No problem! Cere altul si ti se va da!
Te vei bucura de fandari, genuflexiuni, flotari, scandurica, etc, in izometrie sau cu membrele superioare si inferioare miscandu-se alternativ sau simultan prin aer, in fata, lateral sau spate, jos sau sus, ori descriind anumite forme geometrice.
Imi place de pilda cand Alex ridica privirea spre noi, ridica bara cu greutati intr-o pozitie si mustaceste, cu dedicatie pentru noi, bara avand 15-20-25 de kg. Imi place cand trece printre noi si ne corecteaza pozitiile. Imi place cand ne incurajeaza sa iesim din zona de confort. Imi place cand ne grupeaza pe noi la un singur post de lucru, altfel ne putem da involuntar gringo in fata prezentelor feminine. Totul se pliaza in functie de sala care ne este repartizata pentru respectiva clasa in acea seara.
Important de stiut: Cand nu este prezent la clasele de aerobic, Alex se afla la Spinning sau are o sedinta de Personal Trainer. Cauta-l pentru binele tau!
Te invit sa-l cunosti pe Alex, pentru ca la Viva ai tot ceea ce iti este necesar pentru o evolutie frumoasa in grup: http://www.vivasportclub.ro/magazin-online/

Niciun comentariu: