viataverdeviu.ro

joi, 25 ianuarie 2018

Cine este Geo Bogdan, fondatorul taberei "Reboot - A Journey of Awakening".

Cine este Geo Bogdan
Autor, regizor, scenarist, interpret, Geo este Master Trainer al sportului din Romania, cu mult bun simt, care se preocupa sistematic de a fi la curent cu cele mai noi concepte si tendinte din domeniul fitness-ului si al nutritiei.
Dorinta extraordinara de comunicare pe care a dobandit-o la Universitatea David Ogilvy Relatii Publice si Comunicare a fructificat-o de-a lungul timpului in procesele de invatare si de ajutorare ale oamenilor. Dragostea lui Geo fata de oameni este primordiala. Pentru ca harul lui pe acest pamant este de a face mult bine celor interesati de sanatate, prosperitate mentala si spirituala in viata lor. Pentru ca fiecare participant va trai cu intensitate maxima fiecare clipa petrecuta alaturi de Geo.

Cine este Geo Bogdan? 
Reprezinta o adevarata enciclopedie de resurse informationale, datorita educatiei primite in USA la 24H Fitness si in UK la Multitrax, Reebook Center si Academia Steiner. Reprezinta acea persoana care a studiat in detaliu biomecanica, sustinand numeroase seminarii de sport science in cadrul corporatiei Carnival.

Este acel Master Trainer care exceleaza in educatia sa, intrucat din 2004 pana in prezent a obtinut numeroase acreditari in ETM (exercise to music) Step-Aerobic, Indoor Cycling (Spinning and Schwinn), Pilates (mat and reformers), Hatha Yoga, Kick Box, Functional Training, Port de Bras si Personal training.
La reintoarcerea sa in tara, Geo a devenit popular la clasele pe care le sustine in cadrul cluburilor cu care colaboreaza unde veti avea parte numai de experiente pline de dinamism, curaj, daruire, forta, pasiune si antrenamente inovatoare. De asemenea, Geo a devenit cunoscut pentru exigenta sa in ceea ce priveste executia corecta a fiecarui exercitiu si pentru descrierea in detaliu ale acestor exercitii.

Este acel OM care a schimbat viata multor persoane doritoare de noutati in domeniul fitness-ului. 
• Este acel deschizator de drumuri ce te poate calauzi pe autostrada sanatatii, fiind primul trainer care a predat Hot Yoga si Army Circuits in Romania. 
• Este acel CREATOR al circuitului 1K si al clasei ISO bazata pe principii izometrice, reprezentand lanturi GEOstrategice-corporalo-mentale benefice tuturor celor ce vor sa aiba parte de adrenalina in viata lor. Spiritul cazon pe care Geo il impune atunci cand este cazul poate fi considerat nefiresc, dar o face cu atata dragoste pentru cei prezenti la sala, intrucat are un suflet atat de mare, fiind cel mai experimentat si fin observator al evolutiei tale in timp.

Cine este Geo Bogdan? 
Este acel OM care a schimbat viata multor persoane aflate la cumpana vietii sau doritoare de well-being.
Reprezinta acea persoana care a studiat in profunzime nutritia si biochimia, sustinand numeroase seminarii de profil in cadrul corporatiei Carnival si fiind considerat in prezent cel mai bun comunicator motivational din domeniul nutritiei. In cadrul cursurilor de antrenor personal si primului workshop de nutritie sustinute la Fitness Scandinavia, Geo a descris genial, in stilul sau unic, animat, pe intelesul tuturor, printre altele, si intregul lant de procese ale nutrientilor la nivel celular, de la ingurgitare pana la eliminarea acestora. Daca Geo s-ar adresa multimii de pe stadion inainte de inceperea unui meci, comerciantii de junk-food ar falimenta subit. Sau cei mai sceptici le-ar manca de foame, dar in scarba.
Asadar, sistematizand acele informatii, detalii, studii si referinte pentru seminarul de nutritie, Geo te impacteaza cu stilul sau unic de exprimare, cu carisma si energia sa debordanta, oferindu-ti acele declicuri emotionale necesare refacerii simbiozei corpului tau pentru a deveni un scut in fata avalansei de reactii chimice, a stres-ului si alimentatiei neechilibrate la care il supunem zilnic.

Cine este Geo Bogdan? Este acel OM cu adevarat pasionat de ceea ce face si care poate darama mentalitati si prejudecati bine inradacinate in sufletul celor din jurul sau.
Este acel COACH care vede in tine mai mult decat crezi tu. Este acea prezenta pe care o indragesti imediat, fiind alaturi de tine si care nu te lasa sa cedezi sub nicio forma, pana cand vei descoperi acea parte din tine de care inca nu esti constient.


Cu exceptia cursului de Personal Trainer pe care Geo le-a sustinut la Fitness Scandinavia si la Academia de Fitness Wellzon (ex-Prozone), eu am participat la toate workshopurile de fitness, de nutritie si conventiile pe care Geo le-a organizat sau sustinut in Bucuresti. Intrucat fiecare moment petrecut alaturi de Geo este MAGIC. Memorabil. Atractiv. Genial. Inovator. Constructiv.

Primul mare proiect de anvergura si de suflet pe care Geo l-a fondat a fost tabara THE CODE, sustinuta financiar de familia Putinica, proprietarii clubului ONE Fitness din Piata Domenii. Aceasta a reprezentat acel loc special din viata mea in care am renascut in grup, Geo impartasind din experientele sale, teoretice si practice, celor peste 700 de persoane in cele 14 editii ale bootcampului.


Intrucat familia Putinica s-a retras din domeniul well-being-ului prin vanzarea clubului ONE catre Florin Neby, proprietarul clubului NEBY Fitness, Geo a revenit cu o noua propunere si anume tabara "Reboot - A Journey of Awakening", cheia sanatatii tale.



Prima tabara va avea loc in perioada 15 - 21 februarie, la Hotel Floris din Cheia.

Info si inscrieri la reboot-camp.net/  |  Pagina de Facebook a Reboot-A journey of awakening

Where there is love, there is life. Geo Bogdan

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro